Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Pērk eiro monētas sev un dāvanām

Eiro monētu sākumkomplektu tirdzniecības pirmajās dienās interese par jauno naudu izrādījuši arī ventspilnieki, pārsvarā – vecākas paaudzes cilvēki. Īpaši aktīvi eiro monētu komplektus iegādājas novada iedzīvotāji.

Kaķēna mocītāji atzinušies

Policija noskaidrojusi kaķa spīdzināšanā Līgatnes ielā iesaistītās personas. Tie ir bijuši divi septiņus un astoņus gadus veci zēni.

2.lpp. Viedoklis: «Neīsti mīlam», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Ja kāds vēlētos noskaidrot, ko patiesi domā sabiedrība, tad vajadzētu veikt tās sabiedrības daļas aptaujāšanu, kura nekad nepiedalās aptaujās. Tos, kuriem pļāpāšanai pa telefonu nav laika. Tos, kuri sen jau ir sapratuši, kas patiesībā veido sabiedrisko domu. Tos, kuri labi apzinās, ka nekas nav tā, kā izskatās. Tos, kuri vēlēt Saeimu nekad nav gājuši un televizoru neskatās.»

3.lpp.

Militāros objektus izmantos tūrismam

Pēc desmit gadus ilgas vilcināšanās no Aizsardzības ministrijas puses, novedot līdz nederīgam stāvoklim padomju armijas bijušos militāros objektus, nekustamais īpašums Staldzenē, kas atrodas netālu no Būšnieku ezera atpūtas zonas, šķiet, beidzot pāries pilsētas pašvaldības īpašumā.

Mūzikas skola gatavojas jurģiem

Visticamāk, jau janvārī sāksies Ventspils mūzikas skolas pārcelšanās uz pagaidu telpām, kas neapdraudēs audzēkņu drošību.

4.lpp. Novadā. Augusi Piltenes aktieru meistarība

Rīt savus skatītājus 10. jubilejas pasākumā Teātris un dzīve gaida Piltenes amatierteātris un kolektīva vadītāja un režisore Zane Pamše.

Iepriecinās vientuļos pensionārus

Ziemassvētku saldumu paciņas novadā šogad saņems ne tikai bērni, bet arī vientuļi pensionāri.

Ministrijas reformas pašvaldībai maksā dārgi

Pašvaldība šobrīd spēj ar savu autoparku nodrošināt skolēnu pārvadājumus gandrīz visā novada teritorijā. Taču sakārtoto sistēmu var izjaukt Izglītības un zinātnes ministrijas ieceres.

5.-6.lpp. TV Programma

7.lpp.

Finālbalsojumā arī Roberta dziesma

Šonedēļ sācies pop- un rokdziesmu aptaujas Muzikālā banka 2013 lielais finālbalsojums, kurā var nobalsot arī par Ventspils talantīgā dziedātāja Roberta Pētersona dziesmu.

Pirkums internetā – laimes spēle

Ziemassvētku iepirkšanās bums arvien uzņem apgriezienus, un laika taupīšanas nolūkā viena no alternatīvām dāvanu iegādē ir internets. Taču jārēķinās ar to, ka pastāv iespēja iegādāties kaķi maisā.

8.lpp. Sports. Labākais šedevrs Virslīgā – Žigajeva šķērīte

Noslēdzies balsojums par Latvijas futbola Virslīgas pagājušās sezonas skaistāko vārtu guvumu. Visai pārliecinoši šajā aptaujā par izcilāko meistarstiķi atzīts FK Ventspils pussarga Jurija Žigajeva eleganti izpildītais sitiens šķērītē, par ko atdots pat 37% balsu.

Tehnikuma basketbolisti labākie Latvijā

To, ka basketbols Ventspilī ir lielā cieņā un ir arī diezgan augstā līmenī, uzskatāmi nodemonstrējušas VentspilsTehnikuma sieviešu un vīriešu basketbola komandas, kas abas izcīnījušas uzvaru Latvijas profesionālās izglītības sporta kluba AMI spēlēs.

Čerņavskim uzvara džiu džitsu turnīrā

Saldū norisinājās pilsētas atklātās meistarsacīkstes brazīļu džiu džitsu GI (kimono) un NO GI (bez kimono) disciplīnās. Veiksmīgs starts tajās padevās mūsu pieredzējušajam meistaram vairākos cīņas sporta veidos Vladislavam Čerņavskim, kas izcīnīja vienu zelta un vienu sudraba godalgu.

9.lpp. Brīvbrīdim

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: