Pašvaldības SIA „Ventspils labiekārtošanas kombināts” mo 12. līdz 18. decembrim aicina ikvienu ventspilnieku nofotografēties pie eglītēm Bērnu pilsētiņā vai Bērnu parkā „Fantāzija” un piedalīties konkursā.

Fotogrāfijas nepieciešams atsūtīt uz e-pastu marketings@ventspils.lv vai augšupielādēt draugiem.lv Ventspils lapā izveidotajā albumā „Eglīšu konkurss”. No iesniegtajām fotogrāfijām izlozēs vienu, kuras autors saņems Ziemassvētku eglīti no pašvaldības SIA „Ventspils labiekārtošanas kombināts” ar piegādi mājās 19. vai 20. decembrī Ventspils pilsētas robežās, kā arī Ventspils kalendāru 2014. gadam.


Fotogrāfijas iesniedzējs/autors piekrīt, ka iesniegtā fotogrāfija var tikt publicēta portālā www.draugiem.lv, www.vlk.lv un www.ventspils.lv.

Arī šogad pēc P/i "Komunālā pārvalde" pasūtījuma pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" Apzaļumošanas iecirkņa čaklie rūķi uzstādīja un izdekorēja 12 metrus garo egli Pārventas centrā, 8 metrus garās egles Bērnu pilsētiņā un Bērnu parkā "Fantāzija", kā arī dekorēja egli, kas aug pie Ventspils pilsētas domes.

Papildus šim pasūtījumam pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" uzstādīja un dekorēja egli Tirgus laukumā un Ventspils prāmju terminālī. Tāpat tika uzstādītas un dekorētas egles pie Ventspils brīvostas pārvaldes, kā arī piegādātas egles Ventspils Kultūras centram, teātra namam "Jūras vārti", Piejūras Brīvdabas muzejam, Livonijas ordeņa pilij un Ventspils Baptistu baznīcai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: