Svētdien, 15.decembrī, plkst.17 Ventspils baptistu baznīcā notiks labdarības koncerts "No debesīm es atnesu...", kurā vāks ziedojumus bērniem ar īpašām vajadzībām.

Koncertā uzstāsies Ventspils popgrupa "Jūras akmentiņi", mūziķis Valters Gleške un īpašā viešņa - dziedātāja Aija Andrejeva. Pasākumu ar sirdsvārdiem papildinās Saeimas deputāte Dana Reizniece-Ozola (ZZS).

Labdarības koncerts tiek organizēts, lai vāktu ziedojumus atbalsta centra ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām "Cimdiņš" bērniem. Palīdzība nepieciešama vairākiem bērniem ārstēšanās vai rehabilitācijas kursu apmeklēšanai, vingrošanai vai masāžām. Ziedojumi tiks nodoti atbalsta centram "Cimdiņš", kura speciālisti vislabāk varēs novērtēt, kuriem bērniem palīdzība nepieciešama vissteidzamāk.

Labdarības koncertu organizē politiskā partija "Latvijai un Ventspilij". Koncerta organizēšanas izdevumus no saviem personīgajiem līdzekļiem sedz "Latvijai un Ventspilij" valdes priekšsēdētājs, Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs.

Ziedojumus iespējams arī pārskaitīt:

Nodibinājumam "Atbalsta centrs ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām "Cimdiņš"
Reģ.Nr. 40008167435
Adrese: Atpūtas iela 16, Ventspils, LV-3601
Banka: AS "Swedbank"
Kods: HABALV22
Konts: LV98HABA0551030241786

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: