Turpinot Jūrkalnes draugu kopas tradīciju godināt daudzbērnu ģimenes, kā tas jau iepriekš darīts Ancē un Jūrkalnē, arī Vārvē notiks svinīgs pasākums.

Vispirms friziere Ilga Hāmane uzposīs māmiņas, pēc tam fotogrāfs Juris Presņikovs organizēs ģimeņu fotografēšanu pie Ziemassvētku eglītes, vakara izskaņā Zūru pamatskolā notiks svētku koncerts, kurā uzstāsies "Ķipari, pipari". Skanēs arī dzejoļi, ziemas drēgnumu kliedēs kafija, tēja un piparkūku smarža.

 

Vārves pagasta pārvaldniece Gunita Ansone ar prieku atsaukusies Jūrkalnes draugu kopas aicinājumam arī šajā pagastā godināt daudzbērnu ģimenes, tādējādi uzsverot, cik būtiska loma Latvijas izaugsmē ir ģimenei: "Dakteris Rauls Vēliņš no Jūrkalnes draugu kopas ierosināja arī Vārvē fotografēt ģimenes. Mēs to nolēmām darīt skaistajā Ziemassvētku laikā. Šis ir izmēģinājuma pasākums. Nākamgad, ja viss izdosies labi, pavasarī aicināsim kopā arī citas daudzbērnu ģimenes. Šoreiz Ziemassvētku pasākumā fotografēs desmit ģimenes."

 

Vārves pagastā dzīvojošo daudzbērnu ģimeņu fotografēšana notiks 20. decembrī. Svētku koncertu plkst. 18 Zūru pamatskolā var apmeklēt ikviens – ne tikai daudzbērnu ģimeņu pārstāvji.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: