Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Ceļinieki kapitulē sniega priekšā

Sniegiem bagātā nedēļas nogale Ventspils novada ceļus padarīja bīstamus un vietām pat neizbraucamus. Sniega priekšā kapitulēja ceļinieki, nespējot uzturēt brauktuves apmierinošā stāvoklī, un diemžēl arī autobraucēji.

Par sevi jāprot pasmaidīt

Teātra namā Jūras vārti šobrīd apskatāmas karikatūras, kas vairāk nekā divdesmit gadu laikā attiecinātas uz Ventspils mēru un politiķi Aivaru Lembergu. Izstādei dots nosaukums Ar mani, Par mani, Pret mani. Tā tapusi, atzīmējot Lemberga 25 gadu darba jubileju pilsētas pašvaldībā.

2.lpp. Viedoklis: «Ķēmošanās», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Ceļu policijas secinājumi pēc negadījumiem parasti ir divi, vai nu brauca par ātru, vai nu brauca dzērumā. Bet neviens necenšas noskaidrot kaut ko sīkāk par cietušo vai bojā gājušo autovadītāju, lai varētu izdarīt secinājumus. Taču tas, ko redz visi bez jebkādiem pētījumiem, ir sliktais ceļu stāvoklis pat vasaras apstākļos, kur nu vēl ziemā.»

3.lpp.

Pirmais sniegs sadzen grāvjos auto

Nedēļas nogalē uzsnidzis pirmais lielais sniegs, kas bijis par iemeslu daudzām avārijām gan uz šosejām, gan pilsētas ielās. Ir septiņi cietušie.

Radi prieku ziedojot!

Ziedot naudu labiem darbiem, ziedot tiem, kuriem šobrīd tā ir ļoti vajadzīga, ziedot, lai pierādītu solidaritāti, uzmundrinātu, atbalstītu... Ziedošanai ir daudz veidu, un nemaz nav jābūt miljonāram, lai dotu savu ieguldījumu, palīdzot kādam, kam tas ir ļoti vajadzīgs.

4.lpp. Problēma. Uzbrūk tumšajā skolas pagalmā

21. novembrī, dienā, kad visa Latvija piedzīvoja traģisku zaudējumu, kāds cilvēkbērns tepat Ventspilī piedzīvoja bailes un vilšanos šajā līdz šim viņam drošajā pasaulē.

Drošība vispirms, tikai tad puķu toveri

To cik droša ir skolas vide un ceļš līdz skolai, valda dažādi viedokļi. Taču visi ir vienisprātis, ka drošības jautājumam jāvelta pastiprināta uzmanība.

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Sports. Trillera cienīgā mačā Ventspils piekāpjas VEFam

«Kas var būt labāks par šo?!» – tā par saviem ēdieniem parasti saka slavenais šefpavārs Mārtiņš Rītiņš. Ar tādiem pašiem vārdiem var raksturot arī BK Ventspils un komandas VEF Rīga pirmo šīs sezonas dueli, kurā minimālu uzvaru (62:61) aizraujošā mačā šoreiz svinēja rīdzinieki.

Honda atstāj sausā Ogres futbolistus

Hondas telpu futbolistiem izdevies pārtraukt ieilgušo trīs zaudējumu sēriju, Latvijas čempionāta regulārā turnīra astotās kārtas spēlē savā laukumā ar 2:0 (0:0) atstājot sausā Ogre/Cerber 02 spēlētājus un reizē gūstot arī otro uzvaru čempionātā.

Silovs kvalificējies Soču spēlēm

Berlīnē (Vācija) notika Pasaules kausa izcīņas ceturtā posma sacensības ātrslidošanā, kas reizē bija arī noslēdzošais Soču olimpisko spēļu atlases posms. Pēc šīm sacīkstēm pavisam droši Soču spēļu dalībnieku pulkā varam ierakstīt arī Haraldu Silovu, kas tām kvalificējies 1000, 1500 un 5000 metru distancēs.

7.lpp.

Jaunieši ir mūsu tagadne, nevis nākotne

Jauniešiem jābūt aktīvākiem, uzņēmīgākiem un mērķtiecīgākiem – šādu secinājumu diskusijā par uzņēmējdarbības attīstību un jauniešu nodarbinātību, kas pagājušajā piektdienā norisinājās Pārventas bibliotēkā, tās dalībnieki – eksperti un jaunieši – aktualizēja vairākkārt.

Unikāls kurzemnieku dzejas krājums

Ir dzimusi iecere veidot šobrīd Kurzemē dzīvojošo dzejnieku darbu kopkrājumu, kuru plānots atvērt nākamā gada septembrī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: