Pilsētas domes sēdē apstiprināta Ventspils pilsētas jauniešu brīvā laika pavadīšanas un aktīvas atpūtas veicināšanas projektu finansēšanas konkursa komisiju.

Tās pamatuzdevums ir izvērtēt finansiāla atbalsta sniegšanu projektiem, kas dažādo, uzlabo, sekmē un veicina Ventspils pilsētas jauniešu brīvā laika pavadīšanas un aktīvas atpūtas attīstību kultūras un izglītības jomās. Savukārt konkursa mērķis ir atbalstīt tos projektus, kas nozīmīgi pilsētai un veicina un popularizē jauniešu aktīvas atpūtas un brīvā laika pavadīšanas iespējas un to attīstību. Piemēram, interešu klubu izveide, izklaides un izglītojoši pasākumi, radošas nometnes.

Konkursa uzdevums ir rosināt jauniešos līdzdalību un interesi par pilsētas vides sakārtošanu un attīstību, dot iespēju lietderīgi un radoši pavadīt brīvo laiku, veicināt sadarbību starp dažādu tautību jauniešiem, atbalstīt Ventspils pilsētā darbojošās jauniešu sabiedriskās organizācijas un jauniešu klubus, pašpārvaldes. Arī veicināt sadarbību starp jauniešu sabiedriskajām organizācijām, interešu grupām, pašvaldību un uzņēmējiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: