Ventspils pilsētas dome saņēmusi SIA”OPTIBET” vēstuli par sava iesnieguma par atļaujas saņemšanu totalizatora vai derību likmju pieņemšanas vietas atvēršanai Kuldīgas ielā 15 atsaukšanu, pamatojot to ar sabiedrības negatīvo reakciju.

Jau informējām, ka Ventspils pilsētas dome š.g. 17. oktobrī saņēma SIA „OPTIBET” iesniegumu ar lūgumu izsniegt atļauju totalizatora vai derību likmju pieņemšanas vietas atvēršanai Kuldīgas ielā 15.

Lai noskaidrotu, vai azartspēļu organizēšana Kuldīgas ielā 15, nerada būtisku Ventspils iedzīvotāju interešu aizskārumu, Ventspils pilsētas domes Ekonomikas nodaļa š.g. 30. oktobrī izsludināja publisko apspriešanu, kā arī š.g. 14. novembrī organizēja iedzīvotāju sabiedrisko apspriešanu Ventspils Kultūras centra telpās.

Ventspils pilsētas iedzīvotāji laika periodā no š.g. 30. oktobra līdz 19. novembrim savu attieksmi par atļaujas izsniegšanu totalizatora vai derību likmju pieņemšanas vietas atvēršanai Kuldīgas ielā 15, varēja izteikt Ventspils portālā www.ventspils.lv, vietējā laikrakstā „Ventas Balss”, portālā www.ventasbalss.lv, Ventspils pilsētas domē 35. kabinetā, Jūras ielā 36, Ventspils un nosūtot uz e-pasta adresi: dome@ventspils.lv.

Publiskās apspriešanas laikā par totalizatora vai derību likmju pieņemšanas vietas atvēršanu 80% pilsētas iedzīvotāju izteica noraidošu attieksmi. Arī sabiedriskās apspriešanas laikā, kas norisinājās Ventspils pilsētas domes Kultūras centra telpās, visi klātesošie pauda negatīvu attieksmi pret totalizatora vai derību likmju pieņemšanas vietas atvēršanu Kuldīgas ielā 15.

ventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: