Ar dažādiem pasākumiem Ventspilī - koncertu, svecīšu dedzināšanu, sadziedāšanos -  tika atzīmēta Latvijas Republikas proklamēšanas 95. gadadiena.

18. novembrī teātra namā “Jūras vārti” izskanēja Valsts svētku koncerts ar Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra un jauno Latvijas talantu piedalīšanos.

Apskati foto!

 

Vakarā Rātslaukumā ikviens bija aicināts uz svētku sadziedāšanos. No svecītēm apmeklētāji izveidoja uzrakstu “Latvija”, kā arī Latvijas kontūru. Visus klātesošos svētkos sveica tautas mūzikas ansambļa „Kokle” muzikanti no Rīgas. Notika arī svētbrīdis „Lūgšana par Latviju”, kurā Ventspils apvienotais kopkoris kopā ar Ventspils draudžu mācītājiem vēlēja labu Latvijai, kas noslēdzās ar kopīgu tautas lūgšanu - himnu „Dievs, svētī Latviju", kurai sekoja sadziedāšanās ar ventspilniekiem.

Apskati foto!

 

Savukārt pie 1. ģimnāzijas pulcējās skolēni, vecāki, absolventi un citi interesenti, lai no svecītēm izveidotu gaismas ceļu un sadziedātos kopīgā dziesmā. Arī pie 6. vidusskolas notika svecīšu dedzināšana par godu valsts svētkiem.

Apskati foto ŠEIT un ŠEIT!

 

Apskati arī iesūtītos FOTO!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: