Arī šī gada oktobrī Ventspilī tiks piedāvāts bezmaksas apmācību kurss „Kļūsti par uzņēmēju 5 dienās", kuru organizē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra sadarbībā ar Ventspils Augstskolu un VATP Biznesa inkubatoru projekta "Inovatīvas uzņēmējdarbības motivācijas programma" ietvaros.

Kursa laikā tiks apmācīti vismaz 20 topošie jaunie uzņēmēji, kuriem nepieciešams iegūt jaunas vai papildināt esošās zināšanas savas biznesa idejas veiksmīgai attīstībai.

 

Apmācību kurss sastāv no intensīvām piecu dienu teorētiskajām apmācībām, kā arī pēc-apmācību konsultācijām. Zinoši eksperti kursu dalībniekus iepazīstinās ar to, kā formulēt biznesa ideju, sagatavot kvalitatīvu biznesa plānu, kā pareizi uzrunāt investorus un kur meklēt pirmos klientus.

 

Dalībai apmācību kursā var pieteikties Latvijas augstskolās studējošie bakalaura, maģistrantūras un doktorantūras programmas studenti, kā arī augstskolu absolventi un topošie uzņēmēji. Priekšroka šoreiz būs tiem interesentiem, kas nav studējuši vai ieguvuši augstāko izglītību ekonomikas, vadības un finanšu nozarēs.

 

Dalībnieku atlase tiks veikta, izvērtējot iesniegtās biznesa idejas saturu jeb to, cik ideja ir interesanta, inovatīva un reāla, kā arī idejas autora motivāciju uzsākt uzņēmējdarbību.

 

Apmācību kursa „Kļūsti par uzņēmēju 5 dienās" laika grafiks:

 

21.-23. oktobris - intensīvi apmācību kursi;

25.-26. oktobris - intensīvi apmācību kursi;

28. oktobris - pēc-apmācību konsultācijas;

29. oktobris - biznesa idejas prezentācija ekspertiem;

no 30. oktobra - pirmsinkubācijas konsultācijas perspektīvo ideju autoriem.

 

Pieteikties dalībai apmācību kursā „Kļūsti par uzņēmēju 5 dienās” iespējams līdz 2013. gada 17. oktobrim: Pieteikuma anketu un biznesa idejas autora CV ar norādi „Pieteikums dalībai apmācību kursā „Kļūsti par uzņēmēju 5 dienās” jānosūta uz adresi: juris.tovstulaks@venta.lv.

 

Kursu līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds un Eiropas Savienība.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: