23. septembrī Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks un Tūrisma komisijas priekšsēdētājs Didzis Ošenieks tikās ar naktsmītņu īpašniekiem, lai pārrunātu jautājumus par informācijas izvietošanu Ventspils virtuālās vēstniecības mājas lapā visitventspils.com.

Naktsmītņu īpašnieki izteica vēlmi, lai mājas lapā informācija par naktsmītnēm tiktu izvietota atsevišķā izvēlnē „Kur palikt”, nevis kā līdz šim sadaļā „Ko darīt”. Viņuprāt, tas potenciālajiem nakšņotājiem atvieglotu informācijas meklēšanu. Klientu ērtībai precīzāk jānodala pilsētas un pagasta teritorijā atrodamās naktsmītnes, kā arī jāparedz iespēja naktsmītni rezervēt caur populāro rezervēšanas sistēmu www.booking.com tajās naktsmītnēs, kuras ir sistēmas klienti.

 

Oktobra beigās tikšanos nolemts organizēt atkārtoti, lai izskatītu Ventspils domes Tūrisma informācijas centra sagatavoto mājas lapas izmaiņu projektu. Uzņēmēji uzklausīja arī priekšlikumu par iespējamo līdzmaksājumu reklāmas izdevumos, t.sk. mājas lapā, brošūrās, kartēs u.c. Līdzīga pieredze ir vairākās pašvaldībās, piem. Liepājā, Talsos, Kuldīgā. Nākamajā tikšanās reizē nolemts skatīt konkrētus reklāmas izcenojuma variantus.

 

ventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: