Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Salīgie sāk pieslēgties apkurei

Jau pāris nedēļu ir rudenīgi vēss. Salīgākie sākuši pieslēgties apkurei, bet citi vēl ir gatavi paciesties, lai tikai ietaupītu uz apkures maksājumu rēķina.

Ilgmūžības noslēpums – optimisms un dzīves mīlestība

Starptautiskās veco ļaužu dienas priekšvakarā savu 95 gadu jubileju radu un draugu lokā nosvinēja ventspilniece Vera Jevdokimova. Pārvarot grūto un brīžiem bīstamo dzīves ceļu, viņa ar smaidu nosaka: «Visi gadi ir mani, es neko nenožēloju!»

2.lpp.Viedoklis: «Ar gaišāku skatu uz dzīvi», laikraksta Ventas Balss žurnāliste Megija Zakalovska

«Šodien visā pasaulē atzīmē Starptautisko veco ļaužu dienu, ko ANO Ģenerālā asambleja izsludināja 1991. gadā. Diena iedibināta, lai pievērstu sabiedrības uzmanību novecošanas problēmām un veco ļaužu dzīves aktualitātēm. Domājot par mūsu sabiedrības vecāko paaudzi, manas izjūtas ir dalītas. Nācies piedzīvot dažādas situācijas. Dažu kundzīšu siltais smaids un paldies par atbrīvoto vietu sabiedriskajā transportā, durvju pieturēšanu vai kādu citu palīdzību mēdz iespiesties atmiņā uz ilgāku laiku.»

3.lpp.

Ekobruģis Reņķa dārza stāvlaukumā

Ekobruģis – galvenokārt ar to pēc rekonstrukcijas atšķirsies Sporta ielas autostāvlaukums, kas atrodas blakus Reņķa dārzam. Turpinās arī Lielā laukuma strūklakas projekta izstrāde.

Akcija ar 20 gadu vēsturi

Vērienīgās mākslas akcijas EP!, kas pirms 20 gadiem norisinājās Latvijā, atceres pasākums ep?20! Ventspils 1. ģimnāzijā ļāva ikvienam interesantam izmēģināt roku grafikas darba tapšanā.

Esi sveiks un vesels! – Ugālē

Cilvēki ir sākuši vairāk domāt par savu veselību, tāpēc Ugāles tautas nama Gaisma vadītāja Vera Berga Ventspils novada domes izsludinātajā kultūras projektu konkursā iesniedza projektu Esi sveiks un vesels!, kas vērsts uz veselīga dzīvesveida iespēju popularizēšanu.

4.lpp.

Grūtā atgriešanās no pagrīdes

Savos 47 gados Ventspilī dzimušais Latvijas pilsonis Aleksandrs Voronovs ir palicis bez jumta virs galvas, iztikas līdzekļiem. Patlaban viņš cenšas atjaunot savu sociālo statusu dzimtajā pilsētā un ir gatavs labot jaunībā pieļautās kļūdas, taču viņam ir vajadzīga oficiālo dienestu palīdzība un atbalsts.

Ūdeka informē.

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Sports. Plēsnieks iegūst Eiropas čempiona titulu

Eiropas čempionātā svarcelšanā U23 vecuma grupā svara kategorijā līdz 105 kg Artūram Plēsniekam neizdevās uzvarēt nevienā no abām disciplīnām atsevišķi, toties viņš uzrādīja labāko rezultātu to summā.

Žigajeva supergols palīdz uzvarēt

FK Ventspils futbolisti, ar 3:0 pieveicot savā laukumā Spartaku, tikuši pie 16. uzvaras Virslīgā, kas ļauj turpināt dzīties pakaļ līderim Skonto. Turklāt šoreiz līdzjutēji tika priecēti tieši ar skaistiem vārtu guvumiem.

Basketbolistiem bronza BBL kausā

BK Ventspils basketbolisti Baltijas Basketbola līgas kausa izcīņas pusfināla pēdējā sekundē piedzīvoja dramatisku zaudējumu, bet pēc tam spēlē par bronzas medaļu prata pieveikt savus vecos paziņas – Prienai spēlētājus.

7.lpp. Otrā jaunība. Ilgmūžības noslēpums – optimisms un dzīves mīlestība

Starptautiskās veco ļaužu dienas priekšvakarā savu 95 gadu jubileju radu un draugu lokā nosvinēja ventspilniece Vera Jevdokimova. Pārvarot grūto un brīžiem bīstamo dzīves ceļu, viņa ar smaidu nosaka: «Visi gadi ir mani, es neko nenožēloju!»

Ventspils Sociālais dienests informē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: