Valsts policija kriminālvajašanas uzsākšanai prokuratūrā nodevusi kriminālprocesu, kurā par dzīvokļa apzagšanu apsūdzēts 34 gadus vecs ventspilnieks.

14. maijā Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirknī uzsākts kriminālprocess par to, ka Lielajā prospektā no kāda dzīvokļa tika nozagta video kamera, skaņas pastiprinātājs un divi gredzeni. Policija noskaidroja, ka dienu iepriekš kāda persona, izmantojot to, ka neviena nav mājās un atslēdzot durvis, iekļuva dzīvoklī un nozaga minētās mantas.

 

Izmeklēšanas gaitā noskaidrota persona, kura par nozagtās video kameras modeļa vērtību ir interesējusies lombardā - 34 gadus vecs vīrietis, kurš atzīts par aizdomās turēto. Viņš, staigājot pa pagalmu, pie kādas kāpņu telpas atradis dzīvokļa atslēgu un nolēmis pārbaudīt, vai kādas durvis ar šo atslēgu gadījumā nav atslēdzamas. Izrādījās, ka ir. Vīrietis iekļuvis dzīvoklī un to apzadzis. Vēlāk viņš mantas pārdevis citam vīrietim.

 

Gadījumos, kad mājas vai dzīvokļa atslēgas ir pazudušas, policija iesaka tās nekavējoties nomainīt, lai nepiedzīvotu šādas situācijas. Protams, policija arī aicina būt acīgiem un, pamanot pie kaimiņu durvīm rosāmies svešas personas, par to nekavējoties ziņot!

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: