Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Strādā pēc hercoga standartiem

Līdz ar jaunā uzņēmuma Hercoga druka izveidi tagad Ventspilī pieejami arī digitālās drukas pakalpojumi. Tie ir pa kabatai ne vien lielajiem uzņēmumiem, bet arī mazajiem veikaliņiem, kafejnīcām, kā arī privātpersonām, kas vēlas sagatavot oriģinālas dāvanas vai ielūgumus savām ballītēm. Pieredzējušie Hercoga drukas darbinieki palīdzēs novest klienta idejas līdz skaistai, krāsainai izdrukai. Uzņēmuma darbiniekiem Inesei Leitei un Edgaram Kūlmanim jau ir vērā ņemama pieredze poligrāfiskajos darbos. Jau izpildīti pirmie pasūtījumi, tostarp tapušas jaunas biļetes vietējam kinoteātrim.

Iekūleņo grāvī ar ārzemniekiem

Vakarrīt avārijā cietuši ārvalstu biznesmeņi, kas bija ceļā uz Ventspili, lai «Ventspils nafta» terminālā piedalītos ikgadējā tehnisko vadītāju sanākšanā. No kopumā sešiem cietušajiem divi atrodas reanimācijā.

 

2.lpp. Viedoklis: «Bez pārmetumiem », laikraksta Ventas Balss žurnāliste Dace Vašuka.

«Par tiem, kas dodas peļņā uz ārvalstīm, šobrīd Latvijas sabiedrībā valda divējāda attieksme. Ir daļa, kas nosoda aizbraucējus, sakot, ka tie izvēlējušies vieglāko ceļu, atstājot palicējus iznest krīzes smagumu, un ir otri, kas apbrīno viņus par spēju izturēt dzīvi svešumā. Tā ir smaga izšķiršanās starp «būt starp savējiem savā zemē» un vispār «būt».»

3.lpp.

Ventspils mērs tiekas ar studentiem

Ventspils Augstskolas studentu studiju grafiku papildinājusi Ventspils domes priekšsēdētāja Aivara Lemberga lekcija.

4.lpp.

Nobalso par Ventspils fotogrāfijām

Ventspils pilsētas domes konkursa komisija izvērtējusi Ventspils 2013. gada fotoattēlu konkursam iesniegtos darbus.Četrdesmit labākos var apskatīt un novērtēt balsojot portālā www.ventspils.lv sadaļā Lielā aptauja.

5.lpp.

Ventspilī iespēju ir vairāk

Pagājušajās brīvdienās HK Venta bērnu komanda vecumā līdz 10 gadiem atgriezās no Tukuma, kur notika Skabargas kausa izcīņas pirmais posms. Viens no komandas jaunākajiem dalībniekiem Fjodors Aganezovs pārveda no Tukuma Labākā vārtsarga balvu.

6.lpp. Sports. Grišuņins pieveic igauni Karlsonu

Ķīpsalā notikušajā starptautiskajā boksa šovā The RingStars uzvaru izcīnījis mūsu šābrīža labākais bokseris Nikolajs Grišuņins, kas trīs raundos pēc punktiem pārspēja igauni Rainu Karlsonu.

Debijas sezonā divi pjedestāli

Ventspilniekam Normundam Krūzem debija Latvijas autokrosa čempionātā padevusies veiksmīga – jau savā pirmajā sezonā 2000 Super klasē viņš iesaistījās cīņā par čempionāta godalgām, izcīnot ceturto vietu kopvērtējumā.

Soļotājs Rumbenieks – trešais maratonā

Valmierā norisinājās Latvijas čempionāts maratonā, un labākos rezultātus no ventspilniekiem tajā izdevās sasniegt mūsu vadošajam soļotājam Arnim Rumbeniekam – viņš izcīnīja trešo vietu.

7.lpp. Ventiņi pasaulē. Pārvēršas par 180 grādiem Vācijā

Pēc nepilna gada, ko, brīvprātīgā darba ietvaros audzinot jauniešus, pavadījusi Vācijā, mācības Ventspils Augstskolas vācu tulkos atsākusi Beāte Reinvalde. Lai arī nav bijis viegli, gūto pieredzi viņa vērtē ar pluszīmi.

Studē biznesu un strādā Linkolnā

Jūlija Dimčenko šobrīd Linkolnas koledžā apgūst biznesu, rit mācību pēdējais kurss, kuru meitene apvieno ar pusslodzes darbu apģērbu veikalā. Uz Angliju kopā ar ģimeni viņa pārcēlās pirms četriem gadiem – 2009. gada vasarā, neilgi pēc 9. klases izlaiduma.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: