Akcijai Latvijas lepnums pieteikti arī daži Ventspils un novada iedzīvotāji.

Nedēļas sākumā, kā norādīts portālā www.diena.lv, Latvijas lepnumam izvirzītas 129 personas un organizācijas – turklāt ne tikai Latvijā, bet arī citviet dzīvojoši cilvēki, kas palīdzējuši citiem grūtā brīdī.

Sarakstā pieminēta bērnunama Selga vadītāja Mārīte Laipniece, Ventspils novada sieviešu biedrības Spārni vadītājas Zigrīda Krauzes, Puzes pamatskolas pedagoģe un projekta Darbīgais pužiņš vadītāja Anda Lejniece un zlēcenieks Valters Veidemanis. Par šo cilvēku aktivitātēm rakstījusi arī Ventas Balss, piemēram, otrdien publikācijā Vieta, ko saukt par savējo bija apraksts par Valtera un Lijas Veidemaņu sakopto Gāršu sētu. Akcijai, kā noprotams, zlēcenieks pieteikts tādēļ, ka uzcēlis pagastā estrādi.

Savukārt skolotāja Lejniece pratusi piesaistīt līdzekļus vairākiem mērķiem – arī klases iekārtošanai, lai mazāko klašu bērniem pēc stundām, gaidot autobusu, ir, ko darīt, un amatniecības centra izveidei. Spārnu vadītājas Krauzes un bērnunama vadītājas Laipnieces vārdi komentārus neprasa – abas ir enerģiskas, gudras un izdarīgas, abas neskaita laiku, kas veltīts citiem.

Pilteniece Inese Freiberga, kkura audzina meitiņu ar īpašām vajadzībām, aicina akcijai pieteikt ari Bērnu fonda Ventspils nodaļas vadītāju Ievu Sāmīti Cērpu: «Viņas entuziasms, dzīvesprieks un māka saprasties ar cilvēkiem ir nepārspējama! No Ievas staro gaisma, kas grūto brīžos liek saņemties arī citiem. Mūsu ģimenē Ieviņa ienāca kā Dieva sūtīts Sargeņģelis, kad bezspēcībā nolaidu rokas. Viņa uzklausīja, nepārmeta, saprata manas sāpes, izmisumu, sniedza palīdzīgu roku gan morāli, gan materiāli.»

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: