Vakar ap plkst.16 sveiki un veseli atradušies divi Lietuvas pilsoņi, kuri ogojot un sēņojot bija apmaldījušies Ventspils novadā, Stiklu purva mežā.

Kā informē Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse, mežā ogot un sēņot 13. septembrī ieradušās divas ģimenes no Lietuvas. Viena ģimene iznākusi no meža, bet otra ģimene – 50 gadus veca sieviete un 58 gadus vecs vīrietis - apmaldījusies.

Sākumā gan viņi paniku neesot cēluši un 14.septembra vakarā vēl sazvanījušies ar otru ģimeni no Lietuvas. Par to, ka divi cilvēki apmaldījušies mežā, policijai paziņots 15.septembra rītā.

Pazudušo meklēšanā iesaistījies Nacionālo bruņoto spēku helikopters, Zemessardze, mežsargi. Lielā mērā pateicoties tieši iedzīvotāju vērībai, abi pazudušie Lietuvas pilsoņi vakar ap plkst.16 sveiki un veseli atradušies netālu no Usmas degvielas uzpildes stacijas.

Savukārt septembra sākumā VP Saldus iecirkņa darbinieki snieguši palīdzību kādai ģimenei no Lietuvas, kura, mežā sēņojot, bija pazaudējusi 79 gadus vecu sievieti.

Sieviete pazaudējās 4. septembra vakarā un tika atrasta nākamajā rītā.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: