Piektdien, 28. jūnijā, Ventspilī darba vizītē ieradīsies Izglītības un zinātnes ministrijas valsts sekretāre Sanda Liepiņa un Ekonomikas ministrijas valsts sekretāra vietnieks Andris Liepiņš, kā arī Ekonomikas ministrijas Eiropas Savienības fondu ieviešanas departamenta pārstāvji.

Vizītes nolūks ir iepazīties ar izglītības un uzņēmējdarbības jomu un attīstību Ventspils pilsētā.

 

Vizītei sākoties, Izglītības un zinātnes ministrijas valsts sekretāre S. Liepiņa viesosies Ventspils pilsētas domē, kur tiksies ar Domes priekšsēdētāju A. Lembergu, priekšsēdētāja 1. vietnieku infrastruktūras jautājumos J. Vītoliņu, kā arī ar Ventspils Tehnikuma, Ventspils Augstskolas un Ventspils pilsētas domes Izglītības pārvaldes vadību.

 

Savukārt Ekonomikas ministrijas valsts sekretāra vietnieks A. Liepiņš un Ekonomikas ministrijas Eiropas Savienības fondu ieviešanas departamenta pārstāvji apmeklēs Ventspils Augsto tehnoloģiju parku (VATP), kur tiksies ar tā pārstāvjiem, Ventspils brīvostas pārvaldes Mārketinga nodaļas vadītāju Igoru Udodovu un Ventspils pilsētas domes Izpilddirektora vietnieci – Attīstības pārvaldes vadītāju Kristīni Krasovsku, lai apspriestu VATP darbību, kā arī nākamo plānošanas periodu.

 

Vizītes turpinājumā viesi apmeklēs Ventspils Tehnikumu, kur iepazīsies ar Tehnikuma attīstības projektu un jau šobrīd notiekošajiem darbiem, kā arī viesosies Ventspils Jaunrades namā un apmeklēs uzņēmumu SIA ”Ventspils Elektronikas fabrika”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: