Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Brīvosta labiekārto vecās ielas

Sākušies būvniecības darbi deviņos jaunos objektos, kurus Ventspils brīvostas pārvalde plāno izbūvēt šogad, realizējot projektu Pievedceļu rekonstrukcija Ventspils brīvostas termināļiem un industriālām zonām. Šā gada objekti svarīgi ne tikai ostas termināļiem un rūpnieciskajiem uzņēmumiem, bet arī ventspilniekiem, kas iegūs labiekārtotas ielas pie savām mājām.

Ministrija: «Sociālais darbs veikts atbilstoši»

Labklājības ministrijas pārstāvju sākotnējais novērtējums par Ventspils Sociālā dienesta darbu – tas veikts atbilstoši.

 

2.lpp. Viedoklis: «Pārdomas pie hallo klausules», laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Ilona Kursīte

«Svētki pagājuši – vienalga vai tie godināti īstajā vai neīstajā dienā (naktī). Tāpēc nemaz nav tik viegli kaut ko rakstīt, lai tas atbilstu noskaņai šodien, kad saules ceļa mistērija – Jāņu nakts – piedzīvota un sākusies nopietna darba nedēļa.»

3.lpp.

Kafejnīcā iemet kaujas granātu

Tikai laimīgas sakritības dēļ sprādziens nav nograndējis kafejnīcā One More, kurā pagaidām nenoskaidrots ļaundaris iemetis kaujas granātu, kas tomēr nav eksplodējusi.

Nederīgus medikamentus pieņem 8 aptiekās

Pirms dažām dienām rubrikā Hallo, «Ventas Balss» klausās! saņēmām zvanu no kādas ventspilnieces, kura vēlējās uzzināt, kādēļ pilsētā nav iespējams nodot medikamentus, kuriem beidzies derīguma termiņš. Izpētes rezultāti liecina, ka to iespējams izdarīt vairāk nekā pusē no Ventspils aptiekām.

4.lpp. Kultūras. Diriģentes pirmie Dziesmu svētki

Pavisam tuvu jau ir Dziesmu svētki, kad Mežaparka lielajā estrādē starp daudzajiem dziedātājiem būs arī mūsu pilsētas skanīgāko balsu īpašnieki. Koristu ceļš uz šo nozīmīgo pasākumu, nenoliedzami, nebūtu iespējams bez diriģentu smagā darba.

Diriģentes pirmie Dziesmu svētki

Pavisam tuvu jau ir Dziesmu svētki, kad Mežaparka lielajā estrādē starp daudzajiem dziedātājiem būs arī mūsu pilsētas skanīgāko balsu īpašnieki. Koristu ceļš uz šo nozīmīgo pasākumu, nenoliedzami, nebūtu iespējams bez diriģentu smagā darba.

Mākslas pasaule palīdz atvērties

Pavisam nesen Ventspils mākslas skolā norisinājās izlaidums, kurā absolventu pulkā bija arī perspektīvā māksliniece Danuta Andersone.

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Sports. IRONMAN – tas ir dzīvesveids

Grūtības – tas nav šķērslis. Cilvēks būtībā spēj vairāk, nekā viņš domā. Šādos uzskatos ir arī triatlonisti Māris Priedēns, Juris Keids un Olafs Ķeņģis, kam visiem bija pa spēkam garā, smagā un grūtā pusironman distance. Tās pieveikšana viņiem prasīja vairāk nekā PIECAS stundas.

Pirmajā posmā triumfē Ventiņi un Jamaica

Piedzīvojumu parkā tika aizvadīts vēl nebijis sporta pasākums – vasaras hokeja turnīrs, kura pirmā posma mačos piedalījās septiņas komandas. Uzvaru junioru grupā guva komanda Ventiņi, bet pieaugušajiem spēcīgākie izrādījās vienības Jamaica spēlētāji.

7.lpp.

Absolventu pulks kļūst kuplāks

Kā viens no pēdējiem šajā garajā izlaidumu maratonā norisinājās Ventspils Augstskolā. Tajā diplomu par augstāko izglītību ieguva jaunie tulki, ekonomisti un datorzinātņu speciālisti.

Delegācijas galvgalī – Ventspils logo

Viens no krāšņākajiem XXV Vispārējo latviešu Dziesmu un XV Deju svētku notikumiem solās būt svētku gājiens 7. jūlijā. Svētkiem gatavojas 40 000 dalībnieku, no kuriem 650 pārstāvēs Ventspili.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: