22.maijā pulksten 17.30 Ventspils Augstskolā D104 auditorijā norisināsies Komunālās pārvaldes organizēta sapulce, kurā paredzēts ar iedzīvotājiem pārrunāt jautājums par Inženieru ielas rajona labiekārtošanu un Ventspils stratēģisko attīstību.

Sapulcē iedzīvotājiem būs iespēja dzirdēt Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja Aivara Lemberga, kā arī vietnieku ziņojumu par paveiktajiem un plānotajiem darbiem Ventspils attīstībai. Tiks apskatītas tādas būtiskas tēmas, kā infrastruktūras uzlabošana, darba vietu radīšana, atpūtas iespējas u.c. Pilsētas vadība atbildēs arī uz iedzīvotāju uzdotajiem jautājumiem un uzklausīs ieteikumus.

 

Ventspilniekiem būs iespēja ne vien uzzināt paredzētos labiekārtošanas plānus, bet arī pašiem izteikties un nākt klajā ar ieteikumiem, kā uzlabot pilsētas iedzīvotāju labklājību.

 

Uz sapulci tiek aicināti visi interesenti, kuriem pilsētas attīstība ir aktuāla tēma un kuri vēlas sniegt savu pozitīvo pienesumu pilsētvides labiekārtošanas darbos. Tāpat aicinām arī studentus izmantot iespēju un apmeklēt sanāksmi, kas notiks Ventspils Augstskolas telpās, lai uzdotu pilsētas vadībai sev interesējošos jautājumus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: