Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp. Puķu gotiņu rotās 10 000 ziedu

Šogad lielā Puķu govs būs krāšņāka nekā citus gadus. Šajās dienās tiks pabeigta tās apstādīšana ar četru veidu ziedu stādiem.

Laiks atpūtai un priekam

Par vasaras sezonas sākumu liecina ne vien siltais laiks, bet arī daudzās jaunās atpūtas iespējas – sākot no jaunajām atrakcijām, beidzot ar Mazbānīša dubultnieka došanos trasē.

2.lpp. Viedoklis: „Prieks. Par brīvu ”, laikraksta «Ventas Balss» galvenās redaktores vietniece Līga Gabrāne
«Tagad Ventspilī ir vēl viena vieta, kur patiešām var uzlabot garastāvokli. Ieejot Piedzīvojumu parka jaunajā atrakciju zonā, smaids no cilvēku sejām nenodziest – par to lieliski varēja pārliecināties tūrisma sezonas atklāšanas pasākumā.»

3.lpp.

Tuvojas vēlēšanu diena

Pašvaldību vēlēšanas jau pie vārtiem, tādēļ vērts vēlreiz pārliecināties par pases derīguma termiņu un to, kurā iecirknī jābalso, lai vēlēšanu dienā nerastos sarežģījumi. Vēlēšanu iecirkņi sāks darbu jau nākamās nedēļas sākumā. Tajos varēs iepazīties ar kandidātu sarakstiem, programmām, pieteikt balsošanu mājās, kā arī nobalsot iepriekš.

Laivotāji varēs ērtāk nolaist laivu

Šonedēļ sākušies darbi, lai pilsētas teritorijā izbūvētu ērtu laivu nobrauktuvi Ventā.

Mūspuses zemessargi šauj Ādažos

Mūsu zemessargi piedalījušies Zemessardzes lietišķās šaušanas sacensībās, kas notika Ādažu militārās bāzes šautuvē.

4.lpp. Novadā. Labo ūdenssaimniecības projektu kļūdas

Vairākos novada ciemos, kuros salīdzinoši nesen pabeigti ūdenssaimniecības attīstības projekti, atklājušās nepilnības, tāpēc novada dome plāno papildus ieguldīt tajos līdzekļus.

Ugālē atvērta kafejnīca

Pirms četriem mēnešiem Litvinu ģimene nolēma izveidot Ugālē kafejnīcu. Nu tas ir paveikts. Dēls Ģirts ir uzņēmuma īpašnieks, viņa māte Kristīne – pavāre.

Paldies par izcilu mācību darbu

Novada pašvaldība un tās Izglītības pārvalde arī šopavasar kopā pulcinājusi visus tos novada skolēnus, kas guvuši atzīstamus panākumus. Pateicību par ieguldījumu šo audzēkņu izaugsmē saņēma arī viņu pedagogi un vecāki.

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Sports. FK Ventspils paceļ Latvijas kausu

FK Ventspils futbolisti jau sesto reizi kluba pastāvēšanas laikā kļuvuši par Latvijas futbola kausa ieguvējiem. Šā gada finālā ventspilnieki aizraujošā un dramatiskā cīņā mača papildlaikā ar 2:1 pieveica SK Liepājas Metalurgs spēlētājus.

Martužanam bronza pirmajā posmā

Startējusi jaunā Siltums Jums Latvijas spēkavīru čempionāta sezona, un to ar mazliet pārsteidzošu uzvaru iesācis madonietis Didzis Zariņš, bet mūsu jaunajam censonim ugālniekam Oskaram Martužanam augstā trešā vieta.

Matisons – starp labākajiem Rīgas maratonā

Nordea Rīgas maratona 10 kilometru skrējienā teicamus panākumus guvis ventspilnieks Aigars Matisons – vairāk nekā 4000 dalībnieku konkurencē viņš izcīnījis augsto ceturto vietu.

7.lpp. Reportāža. Laiks atpūtai un priekam

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: