Trešdien uz tikšanos ar Ventspils aktīvākajiem jauniešiem bija ieradies Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs, kā arī viņa vietnieki Jānis Vītoliņš, Guntis Blumbergs un Didzis Ošenieks.

Ventspils vadība iepazīstināja jauniešus ar pašvaldības pēdējā laika ieguldījumiem izglītības jomā. Prezentācijā tika sniegta informācija par atbalstu pedagogiem, tehnoloģisko nodrošinājumu skolās, centralizēto eksāmenu rezultātiem, plāniem, kā uzlabot pedagogu kvalifikāciju, kā arī daudzām citām būtiskām jomām izglītības sektorā.

 

Jaunieši tika arī informēti par dažādajām sporta un interešu izglītības iespējām Ventspilī, kā arī iepazīstināti ar profesijām, kuras būs pieprasītas nākotnē. Domes pārstāvji aicināja jauniešus studēt eksaktās un dabaszinātnes.

 

Pēc prezentācijas jauniešiem tika dota iespēja uzdot dažādus jautājumus. Aktuālākā jauniešus interesējošā problēma bija veidi kā jauniešiem komunicēt ar pašvaldību, kā arī iespējas attīstīt neformālo izglītību Ventspilī.

 

Noslēdzoties gandrīz divas stundas garajām sarunām, pasākuma dalībnieki nonāca pie slēdziena, ka šādas tikšanās reizes ir ļoti vērtīgas, tāpēc paredzēts, ka turpmāk Ventspils pilsētas domes vadība regulāri tiksies ar jauniešiem.

 

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: