Ventspils pilsētas domes sēdē apstiprinātas pašvaldības atskaites par četru gadu veikumu saturu, kā arī atskaites izplatīšanas veidus.

Dome jau kopš 2003.gada ik gadu sagatavo un izplata Ventspils pilsētas pašvaldības atskaiti par paveikto, kurā pašvaldība detalizēti informē iedzīvotājus par paveikto dažādās jomās.

 

Atskaite ir sagatavota, akcentējot pašvaldības darbu šādās nozarēs: infrastruktūra un labiekārtošana, jaunas darbavietas un atbalsts uzņēmējdarbībai, sociālā palīdzība, sabiedriskais transports, kārtība un drošība, pilsētas vide un tās aizsardzība, ūdenssaimniecības attīstība un siltumapgāde, pašvaldības darbs valsts, Eiropas Savienības un citu resursu finansējuma piesaistē, sports, veselība, izglītība, kultūra un pašvaldības ikdienas dialogs ar iedzīvotājiem.

 

Kā ierasts, tipogrāfiski iespiesto pašvaldības atskaiti Ventspils iedzīvotāji saņems savās pastkastītēs, kā arī ar laikraksta „Ventas Balss” starpniecību. Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem šogad ar pašvaldības 4 gadu veikumu būs iespējams iepazīties arī digitālajā pašvaldības atskaitē uz informatīvajiem ekrāniem, kā arī pašvaldības paveiktais tiks atspoguļots, izvietojot vides reklāmas uz autobusiem. Atskaite, kā ierasts, būs pieejama arī Ventspils portālā www.ventspils.lv .

 

Atbilstoši Ventspils pilsētas domes apstiprinātajai Ventspils pilsētas mārketinga stratēģijai 2010. – 2013.gadam un tās rīcības plānam Ventspils pilsētas pašvaldība katru gadu veic mērķtiecīgas pilsētas mārketinga aktivitātes, lai informētu esošos pilsētas iedzīvotājus, kā arī piesaistītu pilsētai jaunus iedzīvotājus, lai veicinātu biznesa attīstību, piesaistītu jaunus investorus un tādējādi radītu jaunas darba vietas, kā arī lai piesaistītu pilsētai apmeklētājus, tūristus, kas veicina mazo un vidējo uzņēmumu darbību un nodrošina ventspilniekiem darba vietas.

 

Aicinām iepazīties ar atskaiti un, izmantojot Ventspils pašvaldības portālu, Ventspils pilsētas domes pastkastes, ar Iedzīvotāju informācijas centra starpniecību vai sūtot e-pastu uz marketings@ventspils.gov.lv, paust savu attieksmi un viedokli par pilsētas attīstību.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: