Olimpiskā centra stadionā norisinājās ikgadējā Ventspils Augstskolas Fakultāšu stafete, tajā tika noskaidrots, kura fakultāte šogad ir visspēcīgākā un uz vienu gadu iegūs Ceļojošo kausu.

Sacensību pirmajā posmā visas komanda piedalījās pretstafetes skrējienā – 8x60m, kurā spēcīgākā bija EPF komanda. Pēc tam norisinājās 100m un 400m skrējiens, kurā arī uzvarēja EPF komanda.

TSF komandas dalībnieki bija Lauris Magazeinis (kapteinis), Guntars Dreijers, Matīss Zvejnieks, Rinalds Logins, Ineta Laganovska, Ieva Stalberga, Santa Mieriņa un Sigita Ernesta.

EPF komanda - Matīss Kaņeps (kapteinis), Edgars Čeporjus, Maksims Smirnovs, Rihards Saksons, Baiba Muzikante, Eva Fībiga, Agita Lase un Elīna Breidaga.

ITF komanda - Elans Lācis (kapteinis), Krists Jankovskis, Agris Bērziņš, Viesturs Kļaviņš, Sanda Kurme, Agnese Kampa, Renāte Kazaka un Viktorija Visocka.

Šogad norisinājās arī individuālas sacensības 400m distancē skriešanā, kurā 1. vietu ieguva Matīss Kaņeps, bet 2. - Elans Lācis, savukārt meiteņu grupā piedalījās tikai viena dalībniece – Agita Lase, iegūstot 1. vietu.

Pēc rezultātu apkopošanas notika arī apbalvošana, kurā, kā katru gadu, 1. vietu ieguva EPF, 2. vietu ITF un 3. vietu TSF.

Apskati foto no pasākuma!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: