Atsaucoties vairākiem ventspilnieku aicinājumiem, uzstādīti āra trenažieri Talsu ielā 7.

Pagājušā gada nogalē tika pabeigta jauna bērnu rotaļu laukumu izbūve Ventspils pašvaldībai piederošos zemes gabalos Talsu ielā 7 un 7A, daudzdzīvokļu namu pagalmā. Pēc rotaļu laukuma atklāšanas, šajā apkārtnē dzīvojošie iedzīvotāji vērsās ar lūgumu blakus rotaļu laukumam izvietot arī āra trenažierus, kur ar sportiskām aktivitātēm varētu nodarboties bērnu vecāki un pārējie aktīva dzīvesveida piekritēji.

 

Maija sākumā šos darbus paveica un iedzīvotāji tika nodrošināti ar jaunām ierīcēm, kuras izmantot sportošanai. Trenažieru atrašanās vieta pilsētniekiem sniedz iespēju uzturēt sevi formā, kamēr viņu atvases spēlējas blakus esošajā rotaļu laukumā.

 

Trenažieri ventspilniekiem ļauj trenēt vairākās muskuļu grupas - kāju, roku, muguras, vēdera preses un citas muskulatūras. P/i „Komunālā pārvalde” cer, ka ar trenažieru palīdzību tuvumā dzīvojošie ventspilnieki daudz biežāk nodarbosies ar sportu, kas palīdzēs viņiem uzturēt sevi labā formā un izvairīties no dažādām slimībām. Trenažieri uzstādīti ar Ventspils pilsētas domes finansiālu atbalstu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: