Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Izaudzē dārzeņus sev un draugiem

Mazdārziņi joprojām cieņā – gan atpūtai, gan kā vieta, kur audzēt veselīgu pārtiku pašu galdam.

Bezvēja laikā otas sastingst

Mākslas dienas Ventspilī sākušās krāšņi. Jūras vārtos iekārtota mūsu mākslinieku darbu izstāde, notiek plenērs Agrīnais reālisms, bet 11. maijā, kad paredzēta velosezonas atklāšana, mākslinieki ar skatītājiem tiksies Tirgus laukumā.

2.lpp. Viedoklis: „Vienkārši vajag rakt”, laikraksta «Ventas Balss» galvenās redaktores vietniece Līga Gabrāne.
«Šoreiz par rakšanu burtiskā nozīmē, jo ilgi, ilgi gaidītais pavasaris beidzot nu ir klāt. Zeme sasilusi un dārzos var ne tikai izmisīgi kašāt ar grābekli pērnās lapas un citas drazas, bet arī pamazām pievērsties dobīšu ierīkošanai, sēšanai un stādīšanai.»

3.lpp.

SkaTVis spiests paaugstināt cenas

Saistībā ar to, ka TV3 un LNT sākušas prasīt samaksu par savu kanālu retranslāciju kabeļtelevīzijās, tās spiestas paaugstināt abonēšanas maksas arī saviem skatītājiem.

Atrod rekordlielu narkotiku daudzumu

31,4 kilogrami narkotisko vielu, ko caur Ventspils ostu mūsu valstī mēģināja ievest kāds Krievijas pilsonis, ir absolūtais mūspuses rekords.

4.lpp.

Ventspils jaunieši ievēlēti Saeimā

4. vidusskolas audzēkņi Kadrija Valdemāre un Pēteris Silarājs guvuši vērtīgu pieredzi, kā deputāti strādājot 3. Jauniešu Saeimā.

Pa ugunskuram uz katra kalna

10. maijā teātra namā notiks Ievas Akurateres un Jura Kulakova jubilejas koncerts Sapumpurots zars. «Es ceru, ka ventspilnieki jutīs mūsu sirsnību,» saka Juris.

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Intervija. Lodiņš – treneris, kam vieglatlētika ir asinīs

Sākotnēji DAINIS LODIŅŠ nemaz iedomāties nevarēja, ka vēlāk kļūs par panākumiem bagātu vieglatlētikas treneri. Taču tagad vieglatlētika un galvenokārt tieši garo distanču skriešana Lodiņam kļuvusi par ikdienu, kas reizē ir arī viņa darbs, hobijs un aicinājums. Viņa audzēkņi šo gadu laikā labojuši vairākus Latvijas rekordus, kā arī startējuši olimpiskajās spēlēs.

7.lpp. Brīvbrīdim.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: