Līdz 10. maijam iespējams pieteikt savas mājas Komunālās pārvaldes rīkotajā konkursā „Pilsētas rota 2013”, kurā noskaidros pilsētas skaistāko un sakoptāko piemājas teritoriju.

Konkursā savas mājas un to apdzīvojamās teritorijas īpašnieki aicināti pieteikt, zvanot P/i „Komunālā pārvalde” 63624269 vai arī rakstot elektroniski kom.parvalde@ventspils.gov.lv.

 

Pieteiktās mājas un sētas tiks izvērtētas no 7. līdz 22. maijam, kad individuālo māju teritoriju vērtēs žūrijas komisija. Eksperti vērtēs augu izvietojumu, iederību, pielietojumu un arhitektūru, kas izveidota bez lieka izskaistinājuma un, atbilstoši vietējām tradīcijām, iekļaujas mūsdienīgā pilsētvidē.

 

Žūrijas komisija rezultātus paziņos līdz 25. maijam. Skaistākās pilsētas rotas būs zināmas līdz 28. maijam, kad vietējā laikrakstā, kā arī citos plašsaziņas medijos tiks paziņoti rezultāti.

 

Jāpiebilst, ka ventspilnieki cīnīsies ne vien par titulu „Pilsētas rota”, bet arī par ļoti vērtīgām balvām, ko šogad sarūpējusi Komunālā pārvalde sadarbībā ar SIA „Robert Bosch”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: