Iespējams, ka nākošajā sezonā BK Ventspils sastāvā redzēsim serbu centra spēlētāju Vladimiru Štimacu, tā ziņo serbu mediji.

 BK Ventspils valdes priekšsēdētājs Uldis Boitmanis Ventas Balsij sacīja, ka līgums ar šo spēlētāju vēl nav noslēgts. «Jā, mums ir interese par viņu, bet neesam parakstījuši līgumu, tāpēc pagaidām nedrīkst teikt, ka Štimacs ir BK Ventspils spēlētājs.

Var gadīties visādi, tādēļ nevar apgalvot, ka esam vienojušies. Kad būs līgums, tad arī uzreiz ziņosim.» Divus metrus un sešus centimetrus garais centra spēlētājs jau iepriekš, 2007./2008. gada sezonā, ir spēlējis Latvijas Basketbola līgā, kad pārstāvēja BK Valmiera komandu. Minētajā sezonā Štimacs kļuva par labāko cīnītāju zem groziem kā Latvijas Basketbola līgā (LBL), tā arī Baltijas Basketbola līgā (BBL).

Divas pēdējās sezonas Vladimirs pavadīja Belgradas Crvena Zvezda klubā. Spēlētājs bijis arī Kauņas Žalgira sistēmā, kā arī pārstāvējis serbu Beovuk Beograd. Tāpat centra spēlētājs pārstāvējis Serbijas izlasi Eiropas U18 un U20 čempionātos.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: