Pirms nepilna mēneša „Jūrnieku klubā” jau notika sapulce par Ventspils labā krasta labiekārtošanu, kura izsauca ievērojamu pārventnieku interesi, tāpēc „Komunālā pārvalde” rīkos atkārtotu sapulci.

Sapulce 22.aprīlī no pulksten 17.30 norisināsies Pārventas bibliotēkā. Tās laikā būs iespēja ne vien uzzināt aktuālo informāciju par Talsu, Ugāles, Embūtes ielu rajonu labiekārtošanas iecerēm, kā arī Ventas labā krasta stratēģisko attīstību, bet arī pašiem padalīties ar ieteikumiem un uzdodot jautājumus.

 

Sapulcē iedzīvotājiem būs iespēja dzirdēt Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja Aivara Lemberga, kā arī vietnieku ziņojumu par paveiktajiem un plānotajiem darbiem Pārventas attīstībai. Tiks apskatītas tādas būtiskas tēmas, kā infrastruktūras uzlabošana, darba vietu radīšana, atpūtas iespējas u.c. Pilsētas vadība atbildēs arī uz iedzīvotāju uzdotajiem jautājumiem un uzklausīs ieteikumus.

 

Uz sapulci tiek aicināti visi interesenti, kuriem pilsētas attīstība ir aktuāla tēma un kuri vēlas sniegt savu pozitīvo pienesumu pilsētvides labiekārtošanas darbos. P/i „Komunālā pārvalde” aicina iedzīvotājus būt aktīvus un izmantot iespēju līdzdarboties, lai kopīgiem spēkiem piedalītos pilsētvides attīstībā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: