Sestdien, 4. maijā, plkst. 18.00 Ventspils teātra namā „Jūras vārti” viesosies enerģiskās meitenes no vokālās grupas "Latvian Voices" ar koncertprogrammu „Tā kā taka”.

Vairāku prestižu konkursu un festivāla laureātes "Latvian Voices" ir a cappella vokālā grupa, kuru veido jaunās profesionālās dziedātājas no Latvijas - zemes, kas dzied – ar neparastu dziedāšanas manieri un skaistām balsīm.

 

Valsts Neatkarības deklarācijas pasludināšanas gadadienai veltītā svētku koncertprogramma no albuma "Tā kā taka", izvijas cauri pašu apdarinātām latviešu tautasdziesmām un oriģinālmūzikai ar septiņbalsīgu a cappella skanējumu.

 

Koncertprogrammu izpildīs septiņas apburošas meitenes - Laura Jēkabsone, Andra Blumberga, Karīna Kaminska, Nora Vītiņa, Zane Stafecka, Laura Leonteva un Elīna Šmukste.

 

Meitenes ir piedalījušās pasaules mērogu pasākumos un ir plaši pazīstamas pasaulē.

"Latvian Voices" līdz šim vislielākais panākums ir dalība Pasaules Koru spēlēs jeb "World Choir Games" Cincinnati (ASV) 2012. gada vasarā. Sieviešu kamerkoru kategorijā "Latvian Voices'' saņēma zelta pakāpes diplomu un čempiona titulu.

 

2012. gada aprīlī Latvian Voices kļūst par laureātēm starptautiskajā konkursā "A CAPPELLA" Leipcigā.

 

2011. gada jūlijā meitenes guva uzvaru klasiskās mūzikas kategorijā un Skatītāju Simpātiju balvu a cappella konkursā "Vokal Total" Grācā, Austrijā.

 

Ieeja pasākumā bez maksas. Ieejas kartes iespējams saņemt no 23. aprīļa Ventspils Kultūras centra un teātra nama „Jūras vārti” kasēs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: