18. aprīlī plkst. 17.00 Talsu ielā 84, 3. stāva zālē pašvaldības SIA "Ventspils siltums" aicina uz tikšanos Ventas labā krasta jeb Pārventas klientus - namu pārvaldniekus un to juridisko personu pārstāvjus, ar kuriem noslēgti siltumenerģijas piegādes līgumi.

Uzņēmuma vadība vēlas informēt savus klientus par šogad plānotajiem vērienīgajiem remontdarbiem – katlu mājas Talsu ielā 69 rekonstrukciju un siltumtrašu rekonstrukciju, kā arī pārrunāt savstarpējas sadarbības jautājumus rekonstrukcijas laikā.

 

Rekonstrukcija katlu mājā Talsu ielā 69 ir otrais posms projektā, kas paredz Ventspilī kā kurināmo izmantot šķeldu. Projektam ar Ventspils pilsētas domes atbalstu tika piesaistīti 6 milj. eiro no Kohēzijas fonda. Darbi Pārventas katlu mājā ir jau sākušies un tos plānots pabeigt 2014. gada janvārī. Šobrīd jau gandrīz pabeigts pirmais posms – katlu mājas rekonstrukcija Brīvības ielā 38, kur divi jaunie katli kopš aprīļa stādā ieregulēšanas režīmā. Jauno katlu pirmie darbības mēneši parādīja, ka cerētā ekonomija iegūta, un PSIA „Ventspils siltums” Ventspils pilsētas domes uzdevumā veic aprēķinus jaunam – zemākam siltumenerģijas tarifam.

 

Lai līdz maksimāli iespējamam samazinātu zudumus siltumtrasēs un veiktu veco siltumtrašu nomaiņu, no Kohēzijas fonda piesaistīts vairāk kā miljons eiro. Patiecoties tam PSIA „Ventspils Siltums” šovasar varēs Pārventā izbūvēt jaunas siltumtrases 7,44 km garumā.

 

Lai arī remontdarbu laikā visiem nākas pieciest zināmas neērtības, to veikšana ir būtiski nepieciešama, lai turpmāk siltumenerģija kļūtu lētāka un piegāde kvalitatīvāka. Ventspils siltums vadība un speciālisti atbildēs arī uz visiem klientu jautājumiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: