Laikraksta «Ventas Balss» pirmdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Pavasaris garšo pēc bērzu sulām

Par spīti saltajam pavasarim un vēl sasalušajai zemei, bērzu sulu laiks ir sācies. Saldenais ar minerālvielām bagātais dzēriens palīdz uzlabot veselību, izvadot no organisma ziemā uzkrājušos sārņus. Tāpēc aprīļa otrajā pusē daudzi ūdens vietā ar tām veldzēs slāpes, vārīs rīta kafiju, pat zupu, tajās mazgās muti un skalos matus.

Policija atbrīvojas no negodīgajiem

Valsts policijas Ventspils iecirknis savas rindas tīra no negodīgajiem policistiem. Nepilna gada laikā no saviem amatu pienākumiem par kukuļņemšanu atstādināti četri Ceļu policijas inspektori.

2.lpp. Viedoklis: „Plūdi būs”, laikrakstā «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Kā jau paredzēju, tiekoties ar prezidentu Andri Bērziņu pagājušo piektdien, neskatoties uz viņa vienkāršību, kas krasi atšķiras no viņa priekšgājējiem un citām valsts amatpersonām, pateicības vārdi neaizbēgušajiem Latvijas cilvēkiem neizskanēja. Prezidents Andris Bērziņš, iesaistīdamies eiro reklamēšanas kampaņā, bija noorganizējis eiro ieviešanas prezentācijas pasākumu, palīgos pieaicinot Finanšu ministrijas valsts sekretāri Sanitu Bajāri.»

3.lpp.

Venta no ledus jau brīva

Ventā ledus izgājis nemanīts – lēnām, pamazām, skaidro Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Ventspils brigādes komandieris Genādijs Pavlovs.

Rūpnīcai ir jāiekļaujas pilsētas vidē

Tiek izstrādāts kārtējās jaunās ražotnes būvniecības projekts rūpnieciskajā zonā Kustes dambī. Patlaban pilsētas dienesti saskaņo ar projekta virzītāju materiālus, kurus paredzēts izmantot jaunajos ražošanas korpusos.

4.lpp. Novadā. Aicina izstrādāt novada logo

Novada dome izsludinājusi ideju konkursu par novada logo izstrādi. Labākā dizaina autors saņems Ls 250 atlīdzību.

Skolēni vasarā varēs strādāt

Novada dome apstiprinājusi nolikumu, kas nosaka skolēnu nodarbinātības pasākumu kārtību šā gada vasarā. Pašvaldība šim mērķim šovasar paredzējusi tērēt Ls 5000.

Ģimenes biznesā – vecāki un dēli

Ugāles uzņēmumam SIA Eglaines auto novada dome, suminot lielākos nodokļu maksātājus, pasniegusi balvu Gada izaugsme. Ugālnieki atzīst, ka uzņēmums audzis pamazām – gadu no gada.

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Sports. BK Ventspils finišē ar uzvaru

Noslēdzies Latvijas Basketbola līgas (LBL) 1. divīzijas regulārais čempionāts, kuru ar pārliecinošu uzvaru pār Turību un kopvērtējumā izcīnītu otro vietu noslēguši BK Ventspils basketbolisti.

Liepājas latiņa atkal par augstu

Pirmo zaudējumu šīs sezonas Latvijas futbola Virslīgas čempionātā piedzīvojuši FK Ventspils spēlētāji, kas izbraukumā ar 1:3 (0:1) piekāpās vieniem no saviem

principiālākajiem pretiniekiem Liepājas Metalurgam.

Plēsniekam Eiropas sudrabs

Eiropas čempionātā svarcelšanā izcils starts padevies mūsu sportistam Artūram Plēsniekam, kam tajā izdevies labot divus Latvijas rekordus, kas viņam grūšanas disciplīnā deva sudraba medaļu, bet kopvērtējumā – augsto ceturto vietu.

7.lpp.

Grāmata par mums visiem

Svinīgi atvērta rakstnieces Laimdotas Sēles jaunākā grāmata Kaislību pavārgrāmata – pēc skaita vienpadsmitais publicētais darbs.

Ventspilniece radījusi olimpiādes logo

Jau ir zināms, kāds lielos vilcienos izskatīties Latvijas Jaunatnes vasaras olimpiādes 2013 talismans. Kā olimpiādes oficiālais logo izvēlēta mūsu kolēģes Daces Kamelas skice, savukārt olimpiādes talismana skici izstrādājusi rīdziniece Ināra Liepa.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: