Krievijas uzbrucēja Vadima Jančuka vārti pirmā puslaika priekšpēdējā minūtē nodrošinājā FK Ventspils trešo panākumu šajā virslīgas sezonā, ar 1:0 uzvarot Spartaku.

Abas komandas 2.pamatskolas laukumā tikās jau Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla, un toreiz rezultātu atklāja viesi. Šoreiz jūrmalnieki jau no pirmajām minūtēm uzbūvēja pamatīgus aizsardzības bastionus, tāpēc pirmajā puslaikā momentu bija ļoti maz. Bija nepatīkamāki tālsitieni, ar galvu bīstami sita Vadims Jančuks, un tas arī bija viss. Turklāt pirmā puslaika otrajā pusē aktīvāki uzbrukumā kļuva Spartaka futbolisti, liekot krietni pastrādāt arī ventspilnieku aizsardzībai. Tomēr sausā puslaiks nenoslēdzās - aizsargi bloķēja Jurija Žigajeva sitienu, bet pie bumbas pirmais tika Jančuks, ievirzot to vārtu tālajā stūrī.
 
 
Otrajā puslaikā Spartaks metās atspēlēties, tā dodot ventspilniekiem vairāk telpas uzbrukumiem un iespējas pretuzbrukumiem. Tie bija tiešām bīstami, taču vārtos bumbu iedabūt nekā nesanāca. Pārliecinoši vārtos darbojās Andrejs Pavlovs, turklāt dažkārt ventspilniekus iegāza neprecizitāte piespēlēs. Mača beigu daļu ar bumbu krietni vairāk darbojās viesi, taču īsti bīstamus momentus izveidot viņiem nesanāca. 
 
Ventspilnieki šobrīd izvirzījušies virslīgas 1.vietā, par punktu apsteidzot Skonto un Daugavu no Rīgas, taču jau svētdien FK Ventspils var panākt Liepājas metalurgs, kas viesos tiksies ar Daugavpils Daugavu.
Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: