No 20. līdz 27.martam Ventspils Sociālajā dienestā Lielā ielā 7 un Talsu ielā 39 jebkurš iedzīvotājs, tai skaitā jaunieši, kas vecāki par 18 gadiem, var parakstīties par pensiju indeksāciju 2013.gadā.

Parakstu vākšanu organizē pensionāru biedrība "Ventspils liedags", kura vērsās Ventspils pašvaldībā ar lūgumu piešķirt telpas parakstu vākšanai. Kā atzīst Latvijas Pensionāru federācija (LPF), Ventspils šobrīd ir viena no aktīvākajām pilsētām.

 

Uz 20.martu kopumā ir savākti nedaudz vairāk nekā 2000 paraksti. Pensionāru biedrības "Ventspils liedags" valdes priekšsēdētāja Ligita Kristovska ir gandarīta, ka Ventspilī ir vērojama tik liela iedzīvotāju atsaucība, tai skaitā arī atbalsts no pašvaldības puses – gan telpu ziņā, gan arī vācot parakstus.

 

Pirms parakstīšanās jāuzrāda derīgs personu apliecinošs dokuments. Parakstīties var katru darba dienu no plkst.10.00 līdz 15.00 (līdz plkst.13.00 Talsu ielā 39).

 

Parakstu vākšana sakrīt arī ar Lieldienu pabalstu izmaksas laiku Ventspils Sociālā dienesta kasēs, kas sāksies 21. martā. Tāpēc ir cerība, ka ventspilnieku atbalsts šai iniciatīvai tikai palielināsies.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: