Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Tehnikums iegūs jaunu seju

Plānots, ka jau pēc mēneša sāksies Ventspils Valsts tehnikuma vērienīgā rekonstrukcija. Līdzko Izglītības ministrija oficiāli apstiprinās aizvakar iesniegto gala pieteikumu, varēs sākt būvdarbus. 1. aprīlī noslēgsies jurģošanāsuz pagaidu mājvietām, bet jau pēc gada ne vien pati skolas ēka, bet arī skvērs Saules un Jūras ielas stūrī iegūs citu tēlu.

Ceļojumā plānā vienmēr ir Ventspils

Ventspili kā iecienītu tūrisma galamērķi labprāt izvēlas ģimenes ar bērniem. Mārītes Amoliņas un Neldas Sniedzes ģimenes jau vairākus gadus atpūšas tieši mūsu pilsētā.

2.lpp. Viedoklis: „Priecāties vajag”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena

«Ir tāds diezgan nodrāzts teiciens, priecājies par to, kas ir un neskumsti par to, kas nav. Taču cilvēkā iekšā sēž mūžīgais dzinējs, kas neļauj būt apmierinātam un reizē neļauj arī pietiekami objektīvi novērtēt esošo situāciju, dzīvi kopumā un sevi.»

3.lpp.

Drīz demontēs naftas muliņu

Līdz nākamā gada vidum Ventspils ostā demontēs savu laiku nokalpojušo pirmo naftas muliņu un attīrīs ar naftas produktiem piesārņoto grunti. Šādi darbi Ventspilī agrāk nekad nav veikti.

Apsēstais uzbrūk svētbildei

Dīvains gadījums noticis Ventspils sv. Nikolaja pareizticīgo baznīcā. Kāds jauns vīrietis dievkalpojuma laikā uzbrucis... svētbildei. Policija ierosinājusi kriminālprocesu. Mācītājs uzskata, ka cietušais šajā gadījumā ir pats uzbrucējs.

4.lpp.

Apsargā furgonu ar zagtu degvielu

Iedzīvotāji ievērojuši, ka Dzintaru ielā jau piecas dienas stāv kāds furgons, ko apsargā policija. Izrādās, tajā atrodas 12 tonnu zagtas dīzeļdegvielas.

Meklēju meistaru ar zelta rokām

Gandrīz katrs dzīvē saskāries ar bezpalīdzību sīkas ķibeles priekšā. Pilošs ūdens krāns, jauna veļas mašīna, kas jāpieslēdz ūdensvada sistēmai, aizdambējusies tualete, skapja durvis, kas turas vienā eņģē...

5.lpp.

Izglīto jauniešus un tirgo datorus

Ugālnieks Sergejs Galaveckis vienlīdz aktīvi darbojas uzņēmējdarbībā un nevalstisko organizāciju jomā. Piektdien viņš atkal sāka vadīt pagasta jauniešu centru.

6.lpp. Sports. Pilsētas čempionātā triumfē Z/K Grifs

Ar aizraujošu finālspēli, kurā uzvarētāji tika noskaidroti tikai mača pagarinājumā, noslēdzies Olimpiskā centra Ventspils pilsētas basketbola čempionāts, un par jaunajiem čempioniem kļuvuši komandas Z/K Grifs spēlētāji.

Futbolistiem neizdodas sagādāt sensāciju

Pirmo pusfināla spēli Latvijas telpu futbola čempionātā aizvadījuši Hondas spēlētāji, izbraukumā ar 1:6 piekāpjoties spēcīgajai vienībai RABA, kas agrāk bijusi arī Latvijas čempiones godā.

Futbolistiem neizdodas sagādāt sensāciju

Pirmo pusfināla spēli Latvijas telpu futbola čempionātā aizvadījuši Hondas spēlētāji, izbraukumā ar 1:6 piekāpjoties spēcīgajai vienībai RABA, kas agrāk bijusi arī Latvijas čempiones godā.

7.lpp.

Planetārijs iekaro popularitāti

Jaunrades nama planetārijs kļuvis par vērtīgu izziņas materiālu ne tikai mūsu skolēniem, bet arī ciemiņiem no Talsiem, Kuldīgas, Rīgas un citām Latvijas un citu valstu pilsētām.

Pārpratumi sabojā svinību prieku

Dzimšanas dienas svinības kafejnīcā izbojājušas līdz galam neizrunātas lietas – pasūtījuma nianses un neskaidrības maksājumu čekā. Tomēr ne pakalpojumu sniedzējai, ne tā saņēmējai izskaidroties neizdevās.

Apliecības atkal būs cienīgas

No šīs nedēļas Dzimtsarakstu nodaļās izsniegs dzimšanas, laulību un miršanu apliecības, kas tiks drukātas uz īpašam veidlapām, tādējādi minētie dokumenti atkal iegūs cienīgu izskatu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: