Portālā ventasbalss.lv jau vairākkārt esam atrādījuši ventspilnieku paradumus automašīnu novietošanā, un šoreiz kārta pienākusi stāvlaukumam Vasarnīcu ielā pie Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas.

Automašīnu stāvvieta pretī centrālajai ieejai gandrīz vienmēr ir aizpildīta, bet šoreiz brīvas nebija arī invalīdiem paredzētās vietas. Tajās bija iekārtotas automašīnas, kurām gan nebija nepieciešamo uzlīmju, kas liecinātu, ka ar šo transportlīdzekli tiešām pārvietojas cilvēks ar īpašām vajadzībām.

 

Jāpiebilst, ka brīdi pēc šīs fotogrāfijas uzņemšanas sastāvs invalīdu stāvvietā bija nomainījies, taču joprojām nevienam no auto nebija tiesību atrasties šajā vietā. Vienas automašīnas vadītāja, ieraugot fotogrāfu, stāvlaukumu steidzīgi pameta.

 

Protams, iespējami gadījumi, ka slimnīcā kāds jānogādā steidzami un tad meklēt pareizo stāvvietu vienkārši var nebūt laika (saprotamāk gan būtu, ja tādi novietotāji būtu tuvāk uzņemšanas nodaļai...). Citiem braucējiem vēlētos atgādināt, ka slimnīcas otrajā pusē ir plaša, pavisam nesen uzbūvēta autostāvvieta.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: