Rudens atnākšana un mācību sākums Ventspils Piedzīvojumu parkā svinīgi atzīmēts un lielais – 400 litru – saldējuma kokteilis pa visiem kopā iztukšots.

Tagad var droši ķerties pie mācīšanās, bet brīžos, kad gribas izkustināt kājas un sajust rudens noskaņas, visi aktīvās atpūtas cienītāji tiek gaidīti uz Piedzīvojumu parka atrakcijām – virvju trasi „Kaķa taka”, peintbolu, kameršļūkšanu, nobraucienu pa trosi u.c.

Šis varētu būt arī īstais brīdis, lai apgūtu orientēšanās prasmes dabā apmeklējot jauno orientēšanās poligonu, kur izveidotas trīs distances: pastaigu taka ar marķējumiem, iesācēju trase un trase orientēšanās sporta lietpratējiem.


Pēc kārtīgas atpūtas svaigā gaisā, draugu lokā ieturēt gardas maltītes un nobaudīt dažādas picas var servisa ēkas kafejnīcā „Stender’s Pica”. Vai arī uzrīkot pats savu pikniku īpaši tam paredzētās vietās parka teritorijā!

No septembra Ventspils Piedzīvojumu parks atvērts katru dienu no plkst. 12:00 līdz 21:00. Sīkāka informācija par parka atrakcijām un to cenām pieejama mājas lapā www.piedzivojumuparks.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: