Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Gurķu smaržas vilinājums

Ventā joprojām nāk stinte jeb salaka. Pēc svaigiem gurķiem smaržojošo, gardo zivtiņu pirmdienas rīta pusē uz ledus viltībā mēģināja pārspēt ap 100 vīru.Vētra pagājusi bez postījumiem

Spēcīgā vētra, kas svētdien pārbaudīja koku, elektrolīniju, ēku un cilvēku izturību, būtiskus postījumus nav radījusi.

2.lpp. Viedoklis: „Palīdzēsim viens otram”, laikraksta “Ventas Balss” žurnāliste Kristīne Klauze.

«Īpašumu apzagšanas mūsu valstī sit augstu vilni. Arī Ventspilī siro zagļi, kas savas iztikas nodrošināšanai izvēlas noziedzīgus ceļus. Un var prognozēt, ka tuvākajā laikā šīs problēmas kļūs vēl aktuālākas, jo jau pēc mēneša, ar 1. aprīli spēkā stāsies vairāki simti grozījumi krimināllikumā, kā rezultātā trešā daļa no visiem ieslodzītajiem varētu tikt atbrīvoti no cietumiem. Un tas nebūs nekāds 1. aprīļa joks.»

3.lpp.

Nav jābrauc uz ārzemēm, ja ir Ventspils

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Kultūras pārvaldes pārstāvji vizītē Ventspilī saskatīja daudz pozitīvu lietu un uzteica pašvaldības ieguldījumu ne tikai kultūras pasākumu organizēšanā, bet arī atbilstīgas infrastruktūras radīšanā.

Aiztur iespējamos dzīvokļu apzadzējus

Ventspils pašvaldības policija aizturējusi personas, kas, iespējams, saistītas ar dzīvokļu apzagšanām.

 

4.lpp. Novadā. Vēlas būvēt jaunu domes ēku

Novada pašvaldība pasūtījusi tehniskā projekta izstrādi jaunas administratīvās ēkās būvniecībai Brīvības ielās 41, Ventspilī.

Jau piektās Sudrabotās melodijas

Puzē, pensionāru klubiņa Vakarblāzma dalībnieku aicināti, pasākumu Sudrabotās melodijas apmeklēja 193 seniori ne tikai no Ventspils, bet arī no Kuldīgas un Talsu novadiem.

Bioloģiski dinamiskais lauksaimniecības kalendārs MARTAM

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Sports. Otrajā piegājienā spēki izrādījās par īsu

«Ļoti labas epizodes mijās ar kļūdām, kuras varbūt nav nemaz tik viegli izskaidrot. Varbūt puišiem traucēja uztraukums, bet, protams, nevajag noniecināt arīkomandas VEF meistarību,» – tā otro šīs sezonas BK VentspilsVEF dueli vērtē ventspilnieku galvenais treneris Roberts Štelmahers.

Eiropas čempionātā divi fināli

Zviedrijā, Gēteborgā, noslēdzies Eiropas čempionāts vieglatlētikā telpās, kurā ar mainīgām sekmēm startējuši Latvijas sportisti. Tikai diviem no viņiem – Poļinai Jeļizarovai un Elvijam Misānam – izdevās iekļūt finālsacensībās jeb labāko astotniekā.

Viena desmitdaļa līdz zeltam

Sezonas otrajā cēlienā arvien pārliecinošāku un, galvenais, panākumus nesošu sniegumu turpina demonstrēt ātrslidotājs Haralds Silovs – viņš Pasaules kausa priekšpēdējā posma sacensībās Erfurtē (Vācija) izcīnījis otro vietu 1500 metru slidojumā.

7.lpp.

Tehnikums sagatavo profesionāļus

Konkurss Jaunais profesionālis 2013 profesionālo skolu kolektīviem ir viens no pašiem nozīmīgākajiem gada notikumiem. Mūsu tehnikuma audzēkņiem šogad tajā veicies ļoti labi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: