Treniņnometni Turcijā uz patīkamas nots noslēguši FK Ventspils futbolisti, kas pēdējās divās pārbaudes spēlēs izcīnījuši uzvaras.

Pēdējos divos mačos ventspilnieki tikās ar Kazahstānas vienībām un abās spēlēs svinēja uzvaras 1:0. Vispirms pretī nāca Kazahstānas otrās spēcīgākās līgas klubs Kyzylzhar, bet gluži draudzīgs šis mačs nesanāca, jo jau 18.minūtē par rupju pārkāpumu kāds no kazahu futbolistiem nopelnīja sarkano kartīti.

Tas gan nenozīmēja, ka Kyzylzhar turpmāk spēlēja mazākumā, jo pārbaudes mača noteikumi ļauj šādā situācija laukumā sūtīt citu spēlētāju. Taču arī vienādos sastāvos FK Ventspils pārsvars bija visai ievērojams, diemžēl pārvērst to vārtu guvumos nekā nesanāca. Vienīgos vārtus ventspilnieki guva mača 74. minūtē, kad precīzi sita spēlētājs, kas komandā uzaicināts uz pārbaudes laiku.

Otrajā mačā FK Ventspils tikās ar Kazahstānas spēcīgākās līgas klubs Ordabasy, ar kuru cīņa bija jau krietni spraigāka. Kluba mājas lapā gan ziņots, ka arī šis klubs nav izcēlies ar solīdu uzvedību, kas sevišķi attiecināms uz komandas treneri, kurš mača laikā pat atļāvies doties laukumā, turklāt rupji lamājoties. Arī šis klubs saņēma vienu noraidījumu par rupju spēli un arī šis klubs zaudēja 0:1 – pēc elegantas saspēles, ko iesāka vārtsargs Vitālijs Meļņičenko, ar vēl elegantāku sitienu bumbu vārtos raidīja Ahmeds.

Līdz ar to treniņnometne Turcijā noslēgusies, tagad komandas saspēli jāturpina slīpēt savās mājās, bet jau marta otrajā pusē startēs arī arī oficiālā sezona. Kā pēdējos gados ierasts, tā sāksies ar Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfinālu, kurā ventspilniekiem pretī nāks Jūrmalas Spartaks.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: