Vakar, atzīmējot jauna mācību gada sākšanos, Ventspils Piedzīvojumu parkā Zinību dienā tika sveikti gan skolēni, gan viņu vecāki, radi un draugi.

Apskati fotogrāfijas!

Bārmeņu duets Gvido Elksnis un Stasis Jonāns Ventspilī pagatavoja lielāko saldējuma kokteili Latvijā. Tas tapa no Druvas saldējuma un Pūres plūmju sulas, pievienojot eksotisku Pūrē ražotu sīrupu.

Kārdinošo dzērienu bārmeņi gatavoja uz speciāli aprīkotas skatuves gigantiskā mikserī. Saldējuma kokteiļa tilpums bija 400 litri, tas tika sadalīts 1333 porcijās un pasniegts pasākuma apmeklētājiem bez maksas.

Bārmeņu darbošanās sākās plkst. 14:00 un tā bija iestudēta šova programma, kuras laikā tika demonstrēti galvu reibinoši triki, lai kokteili uzburtu krāsainu un garšīgu. Paralēli kokteiļa gatavošanai par muzikālo noformējumu rūpējās dīdžejs Lācis un popstudija „Jūras akmentiņi”, skolnieku fizisko sagatavotību jaunajam mācību gadam pārbaudīja svarbumbu celšanas kubs „Ventspils atlants”, bet svētkus vadīja LNT raidījuma „Tautas balss” vadītājs Māris Grigalis.

Pasākuma atbalstītāji ir Ventspils pilsētas dome, Olimpiskais centrs „Ventspils”, A/S „Druvas pārtika”, SIA „Pūre Food”, veikals „TOP”.!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: