Otrie Karlīnes ielas svētki ir sākušies! Neticiet, ja kāds jums mēģina iegalvot, ka lustes beigsies četros – sešos jautrās izdarības Ostgalā turpināsies.

Apskati fotogrāfijas.

Ieva Kantmane piedāvā apskatīt un lejuplādēt fotogrāfijas no Karlīnes ielas svētkiem.

Galerija 1.

Galerija 2.

Galerija 3.

Īpaši intriģējošs brīdis šovakar būs zaļā taksīša laimīgā šofera noteikšana. Lai tiktu to skaitā, kas pretendēs uz šo godu, lai vakarā stūrētu mājās 1976. gada izlaiduma Moskviču labā braukšanas kārtībā, dienas gaitā varēs ziedot latu nākamo Karlīnes ielas svētku rīkošana, pretī saņemot lapiņu ar numuru. Kurš numurs būs laimīgs, to uzzināsim, kad sāks tumst, bet šobrīd laiks sakratīt savus naudas makus un šaut prom uz Karlīnes ielu.

Ostgals jūs gaidīs arī tad, ja maks gadījies plānāks, jo par skatīšanos, dancošanu, smiešanos un pat pieticīgu maltīti nebūs jāmaksā. Svētku apmeklētājiem pa vidu grozīsies pašdarbnieki, turklāt viens placis būs atvēlēts arī tiem, kuru dzimtā valoda ir ukraiņu, baltkrievu, ebreju, lībiešu.

«Viss, ko šogad esam paveikuši, tāpat kā pagājušajā gadā, ir tikai un vienīgi komandas darbs. Viens, pat trīs vai četri cilvēki šādus svētkus nespētu sarīkot. Lai viss izdotos, kā nākas, jāiegulda ļoti liels darbs, un mēs no sirds priecājamies par katru cilvēku, kas mums palīdzēja. Paldies jums, paldies, paldies,» cits caur citu saka Karlīnes ielas svētku rīkotāji Raitis Roze, Iveta Cepurniece, Lana Kondeļčuka, Italo Freimanis, Ieva Grēgere.

Viņi ir tikai maza daļiņa no lielā veseluma, kas kopš pagājušā gada, kad Italo radās ideja rīkot svinības ielas garumā, dēvē sevi par karlīniešiem. Viņuprāt, lustes labas izdodas tāpēc, tas nekas netiek uzspiests, katrs var pasviest savu ideju, nav jāizpilda noteikts plāns un var darīt to, kas  pašiem tīk.

«Mēs, tauta, ejam pie tautas, riktējieties jūs ar’!» aicina karlīnieši. Šodien Ostgalā jebkurš var noslēgt laulību un saņemt īpašu apliecību, nopirkt avīzi Karlīnes Balss, kurā ir dziesmu teksti, un kopā ar solistiem Aivaru Krancmani, Loriju Cinku, Chilli, Reini Reimani, Madaru Gregēri u.c. iekļauties lielkorī. Savukārt tie, kas pa dienu palūgs skroderienēm Karlīnes ielā uzšūt jautrus šortus, vakarā varēs lepni sēdēt VIP zonā. Bet pietiek pļāpāt – ejam uz Ostgalu, lai izbaudītu visus priekus!

Daļa no Karlīnes ielas svētku riktētājiem – Lana (pa kreisi), Vita, Ieva, Raitis un Iveta.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: