Līdz ar vasaras beigām tuvojas arī Ventspils „Pludmales akvaparka” devītās sezonas noslēgums. Akvaparku varēs apmeklēt vēl tikai līdz 31.augustam.

 „Pludmales akvaparks” atrodas pie Ventspils Zilā karoga pludmales un arī šogad tas bijis viens no iecienītākajiem un apmeklētākajiem objektiem pilsētā. Aktīvai atpūtai akvaparkā pieejami 3 dažādi baseini, kuros ūdens temperatūra ir ap + 24° C.

Savā vietā ir arī 8 un 10 m augstie torņi ar dažādiem slīdkalniņiem – standarta, ģimenes, „turbo", nobraucieniem ar piepūšamajiem riņķiem un slīdkalniņu, kas var sniegt brīvā kritiena izjūtas. Mazajiem atpūtniekiem ir tieši viņiem piemērotas atrakcijas – „astoņkājis”, „laiva”, „varde” un „sēne”. Savukārt relaksēties ikviens atpūtnieks var burbuļvannās vai saunā. Sezonas laikā, kas ilgst no jūnija līdz augusta beigām, akvaparks ir atvērts katru darba dienu no plkst. 10:00 līdz 21:00.

Papildus informācija par „Pludmales akvaparku” pieejama mājas lapā www.pludmalesakvaparks.lv vai zvanot pa tālruni 26429684. Savukārt no 1.septembra ūdens prieku cienītāji tiks gaidīti atkal Ventspils Ūdens piedzīvojumu parkā, kur darbu atsāks lielais un mazais baseins, kā arī Ūdens atrakciju un SPA komplekss (www.udensparks.lv)

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: