Organizatori aicina pieteikties brīvprātīgos, kas palīdzētu pēc mēneša gaidāmā Eiropas autorallija čempionāta posma Liepāja-Ventspils organizēšanā.

Kopumā brīvprātīgo darbam ir gandrīz 100 vakances deviņos dažādos amatos. Cilvēki, kurus interesē rallijs, aicināti pieteikties kādai no vakancēm un pieteikuma anketu līdz 10.janvārim (ieskaitot) sūtīt uz e-pastu "brivpratigais@lvrally.com".

Brīvprātīgo darbi pieejami šādos amatos - "Eurosport" video materiālu kurjers, "Eurosport" filmēšanas grupas asistents, "Eurosport" reklāmas materiālu izvietošanas asistents, Liepājas servisa parka koordinatora asistents, Ventspils servisa parka koordinatora asistents, Kuldīgas degvielas uzpildes zonas asistents, VIP zonu koordinatora asistents, skatu punkta koordinatora asistents un ātrumposma kārtības uzraugs.

Izvēlētajiem brīvprātīgajiem tiks nodrošināta ēdināšana vienreiz dienā, pienākumu veikšanai nepieciešamā degvielu, kā arī naktsmājas. Papildus tam katrs brīvprātīgais palīgs saņems suvenīrus ar rallija simboliku, kā arī ieejas biļeti uz visiem ātrumposmiem (ja darbs nebūs tiešā veidā saistīts ar darbu trasē).

Savukārt jau pēc rallija norises brīvprātīgie saņems rallija organizatora biedrības "RA Motosport" parakstītu sertifikātu.

Kā ziņots, pārveidotā Eiropas autorallija čempionāta sezona sāksies no 3. līdz 5.janvārim Austrijā ar asfalta/sniega ralliju, bet turpināsies no 1. līdz 3.februārim ar grants/sniega ralliju Liepāja-Ventspils. Sniegotajos Kurzemes ceļos viesu un pašmāju autosportistiem būs jāveic ātrumposmi 240 kilometru garumā.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: