Noslēdzoties jubilejas gadam, pašvaldības SIA „Ventspils reiss” 28.decembrī godināja savus „miljonārus” – autobusa vadītājus, kuri, strādājot uzņēmumā, nobraukuši vienu miljonu kilometru.

Pirmie „miljonāru” sarakstā ierakstīti 6 starppilsētu autobusu vadītāji: Uldis Reinolds, Ainārs Naudiņš, Ģirts Gulbis, Jānis Neimanis, Arnis Bāliņš un Dainis Arbidāns.

 

Lielākoties kilometri nobraukti ar komfortabliem MERCEDES BENZ autobusiem, taču vairāki autobusu vadītāji, kas uzņēmumā strādā no tā dibināšanas brīža, braukuši arī ar IKARUSS un LAZ markas autobusiem. Jānis Neimanis, piemēram, 21% jeb 272 731 km nobraucis ar IKARUSS. Savukārt visvairāk kilometru - 1 287 682 -  izdevies pieveikt Uldim Reinoldam.

 

Minētie autobusu vadītāji darbā apliecinājuši, ka ir īsti savas nozares profesionāļi, atbildīgi veic savus pienākumus un laipni izturas pret pasažieriem.

 

Pašvaldības SIA „Ventspils reiss” regulāri izvērtē autobusu vadītāju darbu profesionālajā ziņā, organizējot autobusu vadītāju Profesionālās meistarības konkursus, kā arī vērtējot ikdienas darbu.

 

ventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: