Aizvadīta kārtējās spēles Olimpiskā centra Ventspils pilsētas basketbola čempionātā, bet vienā no tām savā starpā tikās arī abas turnīra līderes – vienības Spars 1 un Baltijas Ekspresis –, kas līdz šim vēl nebija piedzīvojušas zaudējuma rūgtumu. 

Vispirms savā starpā tikās Spars 1 un Blāzma, un šajā spēlē pārliecinošu uzvaru ar 107:64 svinēja pirmā. Uzvarētāju rindās pa 25 punktiem iemeta gan Toms Leimanis, gan Ģirts Pinete, bet zaudētājiem ar tikpat daudz punktiem atzīmējās viņu līderis Matīss Gredzens.

Nākamajā spēlē spēkiem mērojās ZK Grifs un Bērzi PLUS un uzvaru ar 77:58 guva ZK Grifs spēlētāji. Rezultatīvākie: Andris Bāris(ZKGrifs; 20) un Mārtiņš Rugājs (Bērzi PLUS; 30).

Savukārt abu līderkomandu cīņā diezgan pārliecinošu uzvaru guva BaltijasEkspresis, kas ar 80:68 otrajā puslaikā salauza Spara 1 pretestību. Klāvs Šilbergs (Baltijas Ekspresis) un Toms Leimanis (Spars 1) guva pa 22 punktiem.

Ļoti spraigs izvērtās Brīvostas pārvaldes un Ventspils Augstskolas 2 duelis, kurā pārāki ar 98:88 izrādījās brīvostas basketbolisti. Aigars Bernāts (Brīvostas pārvalde; 42), Viesturs Kohs (Ventspils Augstskola 2; 36). 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: