Laikraksta “Ventas Balss” piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Ziemassvētkos – sniegs, putenis, lietus

Šogad Ziemassvētku vakars Ventspilī solās būt balts, taču jau naktī laika apstākļi mainīsies. Otrajos Ziemassvētkos gaisa temperatūra pieaugšot pat vairāk nekā par 10 grādiem.

Viena no pieprasītākajām dāvanām

Mēneša laikā, kopš izdotas Spēka dziesmas, pārdoti gandrīz divi tūkstoši grāmatu, kurām pievienots mūzikas disks. Daudzi to atzinuši par vienu no labākajām Ziemassvētku dāvanām.

2.lpp. Viedoklis: “Svētiet!” laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Ir klāt ne tikai Ziemassvētki un Ziemas saulgrieži, bet kā runā gudrie ļaudis, mēs visi šobrīd esam liecinieki fantastiskam notikumam – ēru maiņai uz zemes. Nevis simtgades, nevis tūkstošgades, bet ēras mijai, kas pasaules esības laikā līdz šim notikusi tikai četras reizes. Daži to sauc par pasaules galu, citi par jaunu sākumu jeb par garīgo uzplaukumu.»


3.lpp.

Tatjana Bražņika: Varu, jo mīlu...

Latvijas Lietišķo sieviešu apvienība novērtējusi ventspilnieces Tatjanas Bražņikas pašaizliedzīgo darbību. Savas simpātijas viņai dāvājis arī žurnāls Ļubļu.

Cimdiņā krājas labie darbi

Aicinot ventspilnieku iesaistīties Cimdiņa veiksmes pogas saņemšanas akcijā, atbalsta centra darbinieki pat nenojauta, ka būs tik liela atsaucība.

4.lpp.

Tradicionāla vērtība – bārda un mētelis

Ziemassvētku vecītis no tālās Lapzemes klausīgajiem bērniem nes dāvanas, bet nerātnajiem – žagarus. Tā kā viņam nepietiek laika, lai pagūtu apciemot visus bērnus, tā tēlā nākas iemiesoties arī kādam uzņēmīgam kungam vai dāmai.

Deputātes svētku maltīte

Ziemassvētkos galdā gribas celt ko īpašu. Saeimas deputātei un Ventspils patriotei Danai Reizniecei-Ozolai ir sava īpašā Ziemassvētku recepte, ko viņa labprāt atklāj arī Ventas Balss lasītājiem.

5.-6.lpp. TV programma.

7.lpp. Intervija. Bija mācītājs. Un būs

Būdams spēcīgs vīrietis, LAIMNESIS PAULIŅŠ nekautrējas atzīt, ka viss labais viņa dzīvē ir Dieva dots. Debesu Tēvs dāvājis dzīvesbiedri Daci, četrus bērnus, labus draugus, interesantu darbu, nupat – arī jaunu izaicinājumu. Pēc Ziemassvētkiem Laimnesis ar savējiem dosies uz Cēsīm, lai kļūtu par baptistu draudzes mācītāju. Garīdznieka amats viņam nav svešs, Laimnesis ir kalpojis Tukuma draudzē.

8.lpp. Sports. Ventspils briest Eiropas rallijam

Februāra sākumā Ventspils un Liepāja uz vairākām dienām kļūs par rallija cienītāju svētceļojumu galamērķi, jo abās pilsētās risināsies Eiropas rallija čempionāta (ERČ) posms. Tik nopietna mēroga rallijs pie mums risināsies pirmo reizi, tāpēc nopietna ir arī gatavošanās tam.

Kausu izcīna Tārgale

Tārgalē notika novada Ziemassvētku kausa izcīņas turnīrs basketbolā, kurā, pārliecinoši uzvarot visās spēlēs, uzvaras laurus plūca mājinieki tārgalnieki, kas sekmīgi startē arī Ventspils pilsētas čempionātā.

9.lpp. Ūdeka informē.

Pašvaldība informē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: