Gatavošanos jaunajai sezonai uzsācis futbola klubs Ventspils, pirmos treniņus gan aizvadot bez leģionāriem.

Kā jau tas pēdējos gados ierasts, pirmajā gatavošanās posmā, kas ilgs līdz 22.decembrim, komanda trenēsies  vieglākā režīmā, tā sagatavojoties nopietnajam darbam, kas sāksies pēc gadumijas. Tad komandai arī pievienosies leģionāri. FK Ventspils galvenais treneris ar gandarījumu atzīmē, ka pirmās nodarbības notiek labā noskaņojumā: „ Tā tam arī ir jābūt, jo šajā gatavošanās posmā galvenais ir sagatavoties tam darbam, kas sāksies pēc jaunā gada. Nedaudz paskriesim, papeldēsim, būs nodarbības aerobikas zāle. Ja laika apstākļi ļaus, pēdējās dienās varbūt arī uzspēlēsim futbolu. Pagājušajā starpsezonu periodā spēlējām arī hokeju, bet šoreiz gan tā nebūs.”

„Atmosfēra treniņos tiešām ir lieliska un jūtams, ka visi ir noilgojušies, tāpēc bija daudz ko aprunāt un pārspriest. Tieši tāpēc jau šī mininometne tiek rīkota, lai komanda uzlabotu garastāvokli un ar tādu pēc tam varētu ķerties pie nopietna darba. Tiesa šobrīd, kad apkārt sniega kalni, domāt par nopietnu darbu un futbola spēlēšanu ir visai grūti,” kluba oficiālajā mājas lapā citēts vārtsargs Maksims Uvarenko.

Pučinsks atzīst, ka arī viņam personīgi, ļoti gribējies atkal ķerties pie darba, turklāt vēl vairāk tāpēc, ka sezona soloties būt ļoti interesanta. „Nākamajā sezonā virslīga tiks aizvadīta trīs apļos. Es pilnībā atbalstu šo lēmumu, jo pagājušā sezona pierādīja, ka pārmaiņas ir nepieciešamas. FK Ventspils brīžiem nācās spēlēt faktiski bez pauzēm un šādā ritmā par nopietnu treniņdarbu nevarēja būt ne runas.”

Interesants jaunums būs arī Ziemas kauss, kas ventspilniekiem varētu būt pat ļoti noderīgs. „Ideja tiešām ir laba, jo janvārī komandai varētu būt problēmas ar pārbaudes maču noorganizēšanu, taču nu šī problēma atrisināta. Turklāt arī līdzjutējiem ir interese par šo turnīru. Protams, komandas tajā risinās dažādus uzdevumus, taču domāju, ka aizraujošu maču netrūks,” spriež Pučinskis.

Foto: fkventspils.lv 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: