Laikraksta “Ventas Balss” ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Vai Ventspilij piestāv?

Šogad daudzi lasītāji zvana un izsaka viedokli par pilsētas svētku rotu. Ja citās pilsētās sūdzas, ka gaismiņu un dekoru par maz, ventspilniekiem šķiet, ka visa kā dažviet ir par daudz. Tiesa – esam izlutināti. Taču, no otras puses, viedokļa izteikšana liecina, ka iedzīvotāji nav vienaldzīgi un tiem rūp, lai pilsēta būtu gaumīga un skaista, nevis – krāsainu gaismu balagāns.

Paraksta līgumu par olimpiādes organizēšanu

Rīgā, Olimpiskajā sporta centrā, Ventspils domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs un Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Aldons Vrubļevskis parakstījuši sadarbības līgumu par 2013. gada Latvijas Jaunatnes vasaras olimpiādes rīkošanu mūsu pilsētā.

2.lpp. Viedoklis: „Kas par daudz, tas par skādi”, laikraksta “Ventas Balss” žurnāliste Dace Vašuka.

«Par gaumi nestrīdas. Kādam pie sirds vairāk ir latviskie motīvi, kādam tā Ziemassvētku sajūta, kuru pārdod Coca Cola reklāmās ar daudz spožām lampiņām un spilgtām krāsām. Tādēļ pilsētā svētku rota jāveido tāda, lai katram ir, kur piesiet aci. Tāpat jāparūpējas, lai prieciņš par rotājumiem tiek arī mazajiem ventspilniekiem.»

3.lpp.

Fabrikas ielā salst

Fabrikas ielas 2A iedzīvotāji sašutuši par zemo gaisa temperatūru dzīvokļos. Kādā dzīvoklī pirms dažām dienām bijis vien 13ºC, un arī vakar temperatūra nebija vēl sasniegusi minimālos 18ºC.

Ģimenes ārsti protestē kūtri

Vakar, šodien un rīt ģimenes ārsti aicināti piedalīties brīdinājuma protesta akcijā un neiet uz darbu. Ventspils ārsti atsaukušies nelabprāt.

Vajadzīga būda

Lūgums palīdzēt sunim – varbūt kādam ir lieka suņu būda, kas vairs nav vajadzīga. Tā ļoti noderētu Puikam.

4.lpp.

Vai Ventspilij piestāv?

Reklāma.

5.lpp. PSIA Ventspils nekustamie īpašumi informē.

6.lpp. Veselības aprūpe. Kļūst pacientiem arvien draudzīgāka

Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas valdes priekšsēdētāja Egija Širova šo gadu slimnīcas darbā vērtē kā ļoti veiksmīgu: «Esam pirmā reģionālā slimnīca, kas pilnībā pabeigusi slimnīcas atjaunošanu, ir piesaistīti jauni ārsti un ieviesti jauni veselības aprūpes pakalpojumi.» Īpaši liels prieks ir par to, ka piedzimis vairāk bērniņu.

7.lpp. Dome informē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: