Talsu ielā 7/7A atklāts jauns bērnu rotaļu laukums, un nu mazajiem ventspilniekiem būs par vēl vienu interesantu un krāšņu rotaļu vietu vairāk.

Šis ir pirmais daudzdzīvokļu namu pagalmā izbūvētais rotaļu laukums ar speciālu gumijas mulča segumu, kas ir gan drošāks bērnu rotaļām, gan tīrāks un vieglāk kopjams. Tāpat Talsu ielas 7 un 7A namu pagalmā izveidots basketbola laukums, kā arī ierīkots ap 10 labiekārtotu automašīnu stāvvietu.

 

Jau ziņots, ka šajā gadā trīs daudzdzīvokļu namu iekšpagalmos – Jūras ielā 3A, Talsu ielā 7 un 7A, kā arī Usmas ielā 16 – tiek veikti labiekārtošanas darbi, lai uzbūvētu jaunus bērnu rotaļu laukumus, uzstādot speciālas rotaļu iekārtas. Jaunās rotaļu iekārtas ir sertificētas, tās ražotas zviedru firmā „Hags” un somu firmā „Lappset” un līdzinās Bērnu pilsētiņā uzstādītajām rotaļu iekārtām.

 

Jūras ielas 3A pagalmā uzstādīs 4 rotaļu ierīces, izveidos basketbola laukumu un pagalma centrālajā daļā uzstādīs 5 soliņus. Līdzīgi labiekārtos arī pagalmu Usmas ielā 16, uzstādot rotaļu iekārtas un soliņus.

 

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: