Ventspils Augstskolas Mūžizglītības centrs sadarbībā ar Stockholm School of Economics in Riga (Rīgas Ekonomikas augstskolu) aizsāka aizraujošu apmācību ciklu vidusskolēniem „No skolēna par uzņēmēju”.

Tā ietvaros Ventspils un Kurzemes reģiona vidusskolu audzēkņiem bija iespēja apmeklēt aizraujošas bezmaksas nodarbības par uzņēmējdarbību ekonomikas jomas pasniedzēju un veiksmīgu uzņēmēju vadībā. Nodarbībās jauniešiem bija iespēja uzzināt, kas ir biznesa ideja un ko ar to iesākt, kā izveidot veiksmīgu komandu un kāda ir tās loma uzņēmumā, kā plānot biznesu un no kurienes piesaistīt finanses. Jaunieši atzina, ka nodarbības ir interesantas un jauniegūtās zināšanas būs noderīgas, pat, ja nākotnē netiks veidots savs bizness. Vidusskolēni pārliecināti, ka šāda veida nodarbības, kas atšķiras no skolā ierastajām un kuras vada pieredzējušie pasniedzēji, palīdzēs arī viņu turpmākajā karjeras izvēlē.

 

Cikla noslēguma nodarbībā 14. novembrī pieredzē par to, kā veidot mārketinga stratēģiju pilsētai dalījās arī Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs.

 

Nodarbības notiek INTERREG IV B Baltijas jūras reģiona pārrobežu sadarbības programmas 2007. – 2013. gadam projekta “Best Agers – Using the knowledge and experience of professionals and their primes to foster business and skills development in the Baltic Sea Region” ietvaros. Projektu līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds.

 

Apskati foto!

 

1.daļa

2.daļa

3.daļa

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: