Laikraksta “Ventas Balss” otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Līksmi svin Olimpiskā centra jubileju

Fotoreportāža no Olimpiskā centra “Ventspils” 15 gadu jubilejas svinībām.

Vairums gotiņu paliek Ventspilī

Veiksmīgi noslēgusies Govju parādes eksponātu izsole. Bērnunama rotaļu laukuma izbūvei izdevies iegūt 11 448 latus.

2.lpp. Viedoklis: “Pienīgākās govis pasaulē”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Nesen televīzijā rādīja sižetu, kurā iedzīvotāji bija griezušies pēc palīdzības pie žurnālistiem, lai tie viņus atbrīvo, vienkāršā valodā runājot, no sūdiem. Kāda sieviete, savas raibaļiņas dzenot uz un no ganībām bija radījusi problēmas gājējiem un braucējiem, kuri pa šo ceļa malu ik dienu devās savās darīšanās.»

3.lpp.

Mūsu studenti uzvar VIP finālā

Atraktīvi, humora pilni un gudri – tādi ir Ventspils Augstskolas studenti, kas vakar uzvarēja Latvijas Televīzijas raidījuma VIP finālspēlē.

Ostā pārkrauj ziloņus, kazas un suņus

Ventspils brīvostas termināļus transportēšanai no punkta A uz punktu B izmanto ne tikai tradicionālo kravu, bet arī cirka dzīvnieku īpašnieki. Pagājušajā svētdienā Ventspilī ar prāmi ieradās ziloņi, bet nākamnedēļ no mūsu ostas uz mājām dosies cirka kazas un suņi.

Artūrs: jādomā tikai pozitīvais!

Svētdienas vakarā 23 gadu vecumā pēc mokošas slimības nomira Artūrs Spulle. Uzzinājuši par viņa saslimšanu, vasarā daudzi ziedoja naudu, lai puisim varētu veikt operāciju.

4.lpp. Vide. Nestāvi malā – rīkojies!

Rīt, 7. novembrī, būs World Days of Action jeb Pasaules rīcības diena, kad ekoskolas visā pasaulē demonstrēs videi draudzīgas rīcības piemērus.

Novembris – sala, dvēseļu un svētku mēnesis

Novembris ir viens no svētkiem bagātākajiem mēnešiem Latvijā.

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Sports. Daugava – čempione, Ventspils turpina cīņu

Par šā gada Latvijas futbola Virslīgas čempioni pirmo reizi kļuvusi Daugavpils Daugava, nodrošinot sev šo titulu jau vienu kārtu pirms čempionāta noslēguma, savukārt FK Ventspils futbolistiem priekšā vēl cīņa par atlikušajām godalgām.

Volejbolisti turpina ar uzvaru Ozolniekos

Pie otrās uzvaras Latvijas volejbola 1. līgas čempionātā tikuši VK Ventspils volejbolisti, kas izbraukumā Ozolniekos neatstāja nekādas cerības vietējai komandai, apspēlējot to ar 3:0.

Basketbolistiiesildās pirms Izaicinājuma kausa

Gatavojoties FIBA Izaicinājuma kausa pirmajai spēlei – pret Zviedrijas vienību Norčēpingas Dolphins –, BK Ventspils basketbolisti, kuru sastāvā debitēja Floreins Kempbels, viegli un bez jebkādām problēmām ar 67:54 apspēlēja Igaunijas TTU spēlētājus.

7.lpp.

Augstskolā valda radošums

Aizvadīta Ventspils augstskolas un Kauņas universitātes kopīgā videokonference, ar, kuru aizsākta savstarpēja diskusija par inovācijām un radošumu uzņēmējdarbībā. Līdztekus pie apaļā galda tika sarīkota inovāciju spēle Kurzemes uzņēmējiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: