5. novembrī plkst. 11.00 Ventspils Augstskolā B3 auditorijā sadarbībā ar Kauņas Tehnisko universitāti notiks videokonference, kurā tiks uzsākta diskusija par inovācijām un radošumu uzņēmējdarbībā.

Videokonference paredzēta Eiropas Savienības struktūrfondu Latvijas – Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas projekta „Konkurētspējīga uzņēmējdarbība caur sadarbību” (COOP EDU-SHIP) ietvaros.

 

Konferencē piedalīsies mācībspēki, eksperti un studenti no Ventspils un Kauņas, kuras laikā tiks apspriestas dažādas pieejas radošuma attīstīšanai un veicināšanai uzņēmumu vidēs, kā arī cik liela loma ir inovācijām uzņēmumos.

 

Paralēli konferencei notiks Kurzemes plānošanas reģiona centra rīkotā apaļā galda diskusija par inovāciju un radošumu uzņēmējdarbībā, kur paredzētas aktīvas diskusiju formas pielietošanas rezultātā iegūt jaunus kontaktus un idejas vēl nebijušiem projektiem. Diskusijas rezultāti tiks prezentēti videokonferences laikā.

 

Piedalīties videokonferences tiešraidē varēs ikviens interesents, izmantojot sekojošo saiti: http://distance.ktu.lt/transliacija/coopeduship. (saite sāks darboties 05.11.2012. 11:00)

 

Tiešraides laikā varēsiet uzdot gan savus jautājumus ekspertiem, gan sniegt savus priekšlikumus.

 

Videokonferences laikā tiks sniegta arī informācija par šī gada rudenī realizētām jauno uzņēmēju apmācībām, kas tiek realizētas projekta ietvaros.

 

Ventspils Augstskolā projekta „Konkurētspējīga uzņēmējdarbība caur sadarbību” ietvaros Mūžizglītības centra vajadzībām tiks rekonstruēta arī viena no auditorijām, ko paredzēts aprīkot ar modernām mācību tehnoloģijām, tai skaitā mobilo sinhronās tulkošanas sistēmu. Plānotas vēl vairākas pieredzes apmaiņas vizītes, kā arī kopumā trīs videokonferences Latvijas un Lietuvas uzņēmējiem un ekspertiem.

 

Šī būs jau otrā videokonference, kas notiek Eiropas Savienības struktūrfondu Latvijas – Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas projekta „Konkurētspējīga uzņēmējdarbība caur sadarbību” ietvaros. Pirmā videokonference notika 25. aprīlī, kuras laikā notika diskusija par kreatīvu metožu izmantošanu topošo uzņēmēju apmācību procesā. Toreiz videokonference pulcēja Ventspils Augstskolas, Laurea universitātes (Somija), Kauņas Tehniskās universitātes un Ventspils Augsto tehnoloģiju parka pārstāvjus, vietējos uzņēmējus, kā arī studentus un citus interesentus gan klātienē, gan otrpus ekrānam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: